?>

Bakırköy'ün kahraman Emniyet Müdürüne ziyaret

Sivil Toplum Kuruluşları ve iş adamları, 15 Temmuz Askeri Cunta girişiminde dik duran Bakırköy ilçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner'e teşekkür ve moral ziyaretinde bulundular.

Gündem - 9 yıl önce

15 Temmuz Askeri Cunta darbesini şiddetle kınadıklarını belirten Haymana Group Yönetim Kurulu Başkanı Metin Haymana, Türkiye Cumhuriyeti devletinin varlığına yönelik bu menfur saldırıda hayatını kaybeden tüm şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, tüm yaralılara acil şifalar dilediğini belirtti. Ulusa yönelik bu yaşamsal tehdit karşısında tarihi bir birlik ve beraberlik sergilendiğini söyleyen Haymana, "Darbe girişiminin en önemli ve çok kritik yer olan Bakırköy ilçesi darbe gecesi çok büyük badireler atlattı. Atatürk Havaalanı ve Harp Okulu burada olduğundan dolayı Cuntacılar Bakırköy'de akla hayale gelmeyecek yöntemler denemelerine rağmen Bakırköy ilçe Emniyet Müdürümüz Murat Çetiner'in girişimleri sonucu şükürler olsun ki bu darbe püskürtüldü. Haymana Group Yönetimi olarak Sayın müdürümüze bu dik duruşundan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"Çetiner, halkımız bizlere çok büyük moral oldu" 

 Yapılan ziyaretten dolayı Metin Haymana'ya teşekkür eden Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner, 15 Temmuz gecesinde yaşananların normal bir polisiye olayının olmadığını belirtti. Son derece zor ve sıkıntılı bir süreç yaşandığını söyleyen Çetiner, “Silahlı kuvvetler içerisinde bulunan ancak silahlı kuvvetlerin genelinin reddettiği, onaylamadığı bir gurubun başka bir kısım mihraklarla ittifak ederek ağır silahlar kullanmak suretiyle gerçekleştirmeye çalıştığı bir darbe olayıydı. ilk andan itibaren İstanbul il Emniyet müdürümüz açık, net ve kararlı bir şekilde talimatlarını verdi. 

Bizler de bütün personellerimizi görev alanlarına çağırarak sağlam durmalarını, asla geri durmamalarını ve her hangi bir kanunsuzluğa müsaade etmemelerini hususunda bir kararlık sergiledik. Darbe gecesinde buraya bir kaç tane tank geldi, zırhlı personel taşıyıcılar geldi. Onlarında can güvenliğini sağlayarak göz altına aldık ve şuan için işlemleri devam ediyor. Çünkü bir kısmı konudan bir haber askerler, hiç bir şekilde konu ile ilgileri yok diyebileceğimiz isimler de var tabi bunları da iyi ayrıştırmak lazım o ayıklamayı da iyi yaptığımızı düşünüyorum.

 Öte yandan halkımızda bizimle beraberdi buda bizler için çok sevindirici bir durumdu. Sadece emniyet teşkilatının ortaya koyduğu kararlık değil aynı zamanda vatandaşlarımızın da bize verdiği destek ile yanımızda olması bu darbenin püskürtülmesinde en önemli etken olmuştur" dedi.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

IMF Türkiye'nin 2017 büyüme tahminini düşürdü

2016-07-21 21:17 - Ekonomi

Askeri üs bölgelerine eş zamanlı saldırı

2016-07-24 14:14 - Asayiş

"Mermilerin plastik olduğunu sanıyorduk"

2016-07-25 17:20 - Genel

Yeni evlenen çift demokrasi nöbetinde

2016-07-25 15:58 - Genel

Trabzonspor’un hazırlık maçlarının programı belli oldu

2016-07-22 17:44 - Spor

FETÖ’nün sağlık kurumu devlet hastanesi oldu

2016-07-25 17:34 - Genel

Başkan Gökçek: 'Gülen’in Kanada, Brezilya ya da Arjantin’e gitme durumu var'

2016-07-24 19:17 - Gündem

Gelin arabasına öyle bir şey yazdırdılar ki...

2016-07-19 17:22 - Gündem

Yıldırım’da sünnet şöleni

2016-07-24 21:02 - Gündem

Kalın: Cumhurbaşkanı yayına çıktığı andan itibaren millet duruma el koydu

2016-07-22 13:22 - Siyaset

İlgili Haberler

Türkiye'ye dönüşleri sağlanan 249 aktivistten 96'sı 'şikayetçi' olarak ifade verdi

23:37 - Gündem

Atlı jandarma timi Tendürek Dağı eteklerinde devriyede

22:47 - Gündem

Emine Erdoğan, 5. Rize Gastronomi Günleri'ne katıldı

21:38 - Gündem

Boran-7 Uluslararası Keskin Nişancı Yarışması'nda seçkin gözlemci günü yapıldı

21:32 - Gündem

İzmir'de 2 kişinin akıma kapılarak ölümüne ilişkin davada karar

21:07 - Gündem

Günün Manşetleri

ABD Başkanı Trump: Ateşkesin devam edeceğini düşünüyorum, herkes savaştan yoruldu

02:38 - Dünya

Filistinli STK: İsrail, 67'si çocuk 735 Filistinlinin naaşını alıkoyuyor

01:47 - Dünya

ABD Başkanı Trump, Çin'e yüzde 100 ek tarife uygulayacaklarını açıkladı

00:48 - Ekonomi

Türkiye'ye dönüşleri sağlanan 249 aktivistten 96'sı 'şikayetçi' olarak ifade verdi

23:37 - Gündem

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, istifa eden Lecornu'yu yeniden başbakan olarak atadı

23:27 - Dünya