?>

Bakan Uraloğlu: 14 ve 28 Mayıs'taki seçimlerimizin başarısını 31 Mart'ta da tekrarlayacağı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sinop'un Gerze ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışına katıldı.

Siyaset - 2 yıl önce

Samsun

Bakan Uraloğlu, SKM açılışında yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinde de AK Parti'nin büyük bir başarı göstereceğine inandığını söyledi.

AK Parti'nin 18'inci seçiminden de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde zaferle çıkacaklarını vurgulayan Uraloğlu, buna şüphelerinin olmadığını ancak oy oranını artırmak için çok çalışacaklarını ifade etti.

Bakan Uraloğlu, 31 Mart seçimlerinin mahalli idareler seçimi olduğunu anımsatarak şöyle devam etti:

"Ama bunun hükümetimize aynı zamanda bir desteğinin tescili ,onayı süreci olduğunu da biz biliyoruz mutlaka. İnşallah 14 ve 28 Mayıs'taki seçimlerimizin başarısını aynı 31 Mart'ta da tekrarlayacağız. Ona şüphemiz yok. İnşallah Sinop ile Gerze el ele verecek biz de Allah'ın izniyle destekleyeceğiz ve burada ne ihtiyaç varsa onları da yapmaya devam edeceğiz. Biz yine sizin hizmetkarınız olmaya talibiz. Gerçek belediyeciliği Allah'ın izniyle devam ettireceğiz sizlerle beraber."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz da yaptığı konuşmada, AK belediyeciliğin güzel örneklerine Sinop ve tüm ilçelerinde tanıklık edeceklerine inandıklarını belirtti.

AK belediyeciliğin hizmet belediyeciliği olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Çünkü bizim bir liderimiz var. Bu liderimizin temel felsefesi, belediyeciliği ideolojik bir belediyecilik olarak algılamıyor. Diyor ki, 'Belediyecilik, belediye başkanlığı, belediye hizmeti insana dokunmalı. İnsanın hayatını iyileştirmeli. İnsanın hayatının konforunu yükseltmeli.' İnsana dokunan, insanın hayatını iyileştiren bir temel felsefesi var. Peki muhalefetin ne var? Muhalefet ideolojik işlerin peşinde koşuyor. Belediyeyi kazandıkları zaman diyorlar ki 'Biz bu belediyeyi kazandıysak eğer burayı bizim siyasetimizin bir ideolojik karargahı haline getirelim. Burada partimizin adamlarının nemalanmasını sağlayalım' diyorlar. Onların yaptığı iş bu." diye konuştu.

Açılışa, AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Tahsin Bayrak, AK Parti Gerze Belediye Başkan adayı Hüseyin Yüksek, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye'de Pin Up Casino'da Oynamanın Avantajlarını Keşfedin

2024-02-27 10:56 - İnsan&Hayat

Berlin Film Festivali ödül töreninde Filistin'e destek verilmesi Almanya'da tartışmalara y

2024-02-27 14:42 - Dünya

Hyunda Yeni KONA Elektrik modelini satışa sunuyor

2024-02-22 20:37 - Ekonomi

BMGK'deki ateşkes tasarısını reddeden ABD, kendi rehine takas formülünde ısrarcı

2024-02-23 00:18 - Dünya

İsrail ordusu ile Hizbullah arasındaki çatışmalar son 24 saatte şiddetlendi

2024-02-26 23:43 - Dünya

Batmanlı öğretmenden özel öğrencilerine hem eğitim hem saç tıraşı hizmeti

2024-02-27 14:07 - Çevre-Hayat

Dünya Bankası: Gazze ekonomisi 2023'ün 4'üncü çeyreğinde yüzde 80'in üzerinde daraldı

2024-02-23 08:08 - Ekonomi

Ermenistan Dışişleri Bakanı Mirzoyan, Antalya Diplomasi Forumu'na katılacak

2024-02-27 11:22 - Dünya

Aliyev, Azerbaycan karşıtı tutum sergileyen AB politikacılarına tepki gösterdi

2024-02-28 16:27 - Dünya

IMF'den merkez bankalarına "para politikalarını erken gevşetme" uyarısı

2024-02-22 20:52 - Ekonomi

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştü

18:13 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan mutasavvıf İnançer'i vefatının üçüncü yılında andı

17:38 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Sivas Kongresi'nin 106. yıl dönümü mesajı

10:58 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kalbimizin yarısı buradaysa diğer yarısı Gazze, Filistin, Yemen, Sudan ve Afganistan'dadır

22:23 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Erkek Basketbol Takımına tebrik

23:42 - Siyaset

Günün Manşetleri

A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası Elemeleri'ne Gürcistan galibiyetiyle başladı

22:58 - Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nı tebrik etti

22:43 - Gündem

Başkent Washington yetkililerinden kente Ulusal Muhafız konuşlandıran Trump yönetimine dava

22:38 - Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Türkiye'ye teşekkür

22:22 - Dünya

Rusya, düşürülen Azerbaycan uçağı için sigorta tazminatı ödedi

22:17 - Dünya