?>

Bakan Çelik’ten Meclisteki kavgaya turplu gönderme

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Antalya Toptancı Halinde incelemelerde bulundu.

Siyaset - 9 yıl önce

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Antalya Toptancı Halinde incelemelerde bulundu. Sabah namazını kılmak için saat 05.30 sularında Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali Hal Camisine gelen Çelik’i Antalya Valisi Muammer Türker ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Hal yönetici ve esnafı karşıladı. Sabah namazını Hal Camisinde kılan Çelik, daha sonra her gün okunan bereket duasına katıldı. Cami çıkışında vatandaşlar ile sohbet eden Çelik daha sonra komisyonların önünde sabah erken saatlerde ürünlerini vermek için bekleyen çiftçileri ziyaret etti. Çiftçiler ile ürünleri hakkında bilgi alan ve sıkıntılarını dinleyen Çelik, vatandaşların yaşadığı sorunlara çözüm bulacaklarının sözünü verdi.

MECLİS KAVGALARINA TURPLU GÖNDERME

Ziyarette bir çiftçinin elinde bulunan turpu Meclis’e göndermek istemesi üzerine Çelik, “Meclis’te kavga edenlere mi göndereceksin? Ben giderken götüreyim mi? Ama bunun bir tahribatı olmaz” diye cevap verdi. Çiftçi ise, “Bakanım hem yerler hem de çiftçinin elinde” kalmaz dedi.Çelik daha sonra karpuz ve domates yetiştiricileri ile sohbet etti. Bir karpuz yetiştiricisinin, “Bakanım karpuzlar güzel, fiyatlar düşük. Fiyat şuan 80 kuruş ile 1 TL arasında değişiyor. Biz bunların fidesini 1 TL 400 kuruşa aldık. Pazarda 2,5-3 TL arasında değişiyor. Pazarda da satamıyoruz” diye konuştu. Çelik, “Burada büyük bir sorun” olduğunu belirtti. Bazı çiftçiler ise Rusya ile yaşanılan sıkıntıdan şikayet etti.

BİR KARPUZA 200 TL SİFTAH PARASI

Bakan Çelik daha sonra bir karpuz üreticisinin kestiği karpuzu önce basın mensuplarına daha sonra da çevresinde bulunanlara ikram etti. Çelik karpuz üreticisine kesilen karpuz için siftah olarak 200 TL'yi yere attı. Çelik daha sonra bir kavun üreticisinin kendisine ikram ettiği kavunun tadına baktı. Bir süre halde incelemelerde bulunan Çelik, daha sonra Hal Arena’nın açılışına katıldı.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Bitlis’te 277 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

2016-04-30 17:17 - Asayiş

Bıçaklandı, kurşunlandı, intihar etti

2016-04-30 12:32 - Asayiş

Karşıyaka 20 yıl sonra küme düştü

2016-05-03 18:37 - Spor

Kamuda iş bulamayan görme engelli, bakın ne yaptı?

2016-05-04 12:38 - Gündem

Avcı: Avrupa Ligi yarışı devam ediyor

2016-05-01 00:12 - Spor

Fevzi Gümrükçüoğlu:Şiddete teslim olmayacağız

2016-04-28 17:03 - Spor

İstanbul’da birlikte yaşadığı kadını öldürdü

2016-04-29 11:48 - Asayiş

Batman’da 2 kişi suda boğuldu

2016-05-01 19:53 - Asayiş

Basketbola Amerikan modeli önerisi

2016-05-02 17:07 - Spor

Beyoğlu sohbetleri’nde birçok isim bir araya geldi

2016-04-28 15:28 - Gündem

İlgili Haberler

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'in Gazze'ye saldırısına tepki

22:02 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Altay ile tank teknolojisinde yeni bir dönemin kapılarını ardına kadar açtık

15:58 - Siyaset

Bakan Tekin: Eğitimin dili de barışın dili olmak zorundadır

15:38 - Siyaset

Milli Savunma Bakanı Güler, Katarlı mevkidaşı Al Sani'yi ağırladı

15:33 - Siyaset

Bakan Kurum: 24 Ekim itibarıyla tapusu olanlar Yüzyılın Konut Projesi’ne başvuramayacak

23:38 - Siyaset

Günün Manşetleri

Kocaeli'de 6 katlı bina çöktü

08:13 - Asayiş

Brezilya'da güvenlik güçlerinin uyuşturucu operasyonunda 4'ü polis en az 60 kişi öldü

00:58 - Dünya

İsrail'in ateşkesi ihlal ederek Gazze'ye düzenlediği saldırılarda ölen Filistinlilerin sayısı 18'e yükseldi

00:52 - Dünya

Ankara'nın bazı ilçelerinde sağanak ve şiddetli rüzgar etkili oldu, bir kişi öldü

00:47 - Asayiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Kadın Futbol Takımı'nı tebrik etti

00:43 - Spor