?>

Bahatan Toksöz lüks gayrimenkul projeleri ile A.B.D. pazarında

Beverly Hills, CA - Great Ideas Global Group, CEO ve kurucusu Bahatan Toksöz, uluslararası yatırım yaptığı ülker arasına ABD’yi de kattı.

Ekonomi - 9 yıl önce

Türkiye’de reklam, halkla ilişkiler, turizm, gayrimenkul yatarım ortaklığı sektörlerinde başarılı bir şirket imparatorluğu kuran Bahatan Toksöz, şimdi de gayrimenkul yatırım portfolyosunu ABD’yi de içine katarak genişletiyor.

2015’te, Beverly Hills’te kurulan Great Ideas Global’un öncelikli hedefi; California’nın; Los Angeles, Beverly Hills, Bel Air, Hollywood Hills gibi en gözde bölgelerinde REAL ESTATE DEVELOPMENT (lüks konut geliştirme) pazarında, lider markalardan biri olmak.

Bahatan Toksöz, Beverly Hills’in seçkin bölgelerinde, ilk üst sınıf, lüks gayrimenkul projelerini 2016 yılının son aylarında hayata geçirmeyi plannlarken, asıl hedefi ise, 2018 sonlarında, ABD’nin Kaliforniya eyaleti genelinde lüks tatil köyü, otel ve rezidans projelerini hayata geçirmek.

Avrupa ve Türkiye’de ismi en prestijli projelerle eşanlamlı olan, başarılı yatırımcı ve işadamı Bahatan Toksöz, ülkemizde de özellikle İstanbul ve Bodrum’da geliştirdiği lüks gayrımenkul projeleri ile bu sektörlerde önemli ve lider isimlerden biri olarak anılıyor.

Aynı zamanda Harika Fikiler Reklamcılık şirketini yönetim kurulu başkanı olan Bahatan Toksoz’ün Great Ideas Real Estate Group’u, on altıdan fazla üst sınıf lüks gayrımenkul geliştirme projesine imza attarken, dünyaca ünlü marka, tasarımcı, mimar ve en ileri teknolojileri biraraya getirerek, en üst kalitedeki projelerin gözde lokasyonlarda hayata geçmesini sağladı. Tüm bunları yaparken, çevreye ve doğaya olan duyarlılığından da ödün vermemesiyle tanındı.

ABD’nin California eyalatinde -özellikle Beverly Hills, Bel-Air ve Los Angeles ve Las Vegas- hayata geçireceği lüks gayrimenkul projeleri ile altı yıldızlı otel konfor ve servisi sağlamasıyla öne çıkmayı planlayan Great Ideas Real Estate Development Group, bir yandan dünya genelinde üst sınıf, uluslararası projeler geliştirirmeye devam ederken, Türkiye’nin çeşitli bölgelerine yaydığı geniş yelpazedeki yeni lüks gayrımenkul projeleri ile de (Bodrum, Çeşme, İzmir) kendinden söz ettirmeye devam edecek.

İlandır.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Aliyev: "Dehşet verici cinayet"

2016-07-16 20:32 - Dünya

Danıştay üyeliğine Mahioğlu’nu seçti

2016-07-22 11:03 - Politika

Babacan: Piyasa dalgalanmaları yavaşlıyor

2016-07-22 14:24 - Ekonomi

Beşiktaş’tan transfer

2016-07-19 18:01 - Spor

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan flaş açıklama!

2016-07-16 04:17 - Siyaset

Ağrı’da 90 polis açığa alındı

2016-07-19 02:26 - Asayiş

Kısıklı'da yoğun güvenlik önlemi

2016-07-17 15:17 - Gündem

Ankara’da orman yangını

2016-07-18 11:07 - Asayiş

Onur Özbizerdik Bodrum’da tutuklandı

2016-07-15 17:40 - Asayiş

Kısa vadeli borç stoku Mayıs’ta arttı

2016-07-19 13:20 - Ekonomi

İlgili Haberler

Şam Uluslararası Havalimanı'nda 4 milyar dolarlık yatırım başlıyor

16:32 - Ekonomi

Kamu Gözetimi Kurumu ve Birleşmiş Milletlerden raporlama standartlarında işbirliği

15:53 - Ekonomi

Bakan Bolat, ekim ayına ilişkin dış ticaret istatistiklerini değerlendirdi

15:47 - Ekonomi

AA Finans 3. Çeyrek Büyüme Beklenti Anketi sonuçlandı

15:22 - Ekonomi

Merkez Bankası rezervleri 180,6 milyar dolar oldu

15:18 - Ekonomi

Günün Manşetleri

RTÜK'ten 3 televizyon kanalı ve 2 radyoya ceza

17:32 - Gündem

AK Parti Grup Başkanı Güler: Trafikte yol kesme eylemini müstakil bir suç olarak düzenliyoruz

17:27 - Siyaset

Gine Bissau'da General Horta N'Tam, cumhurbaşkanı olarak yemin etti

17:02 - Dünya

Mehmet Kaya, Gençlerbirliği'ne 400 milyon lira bağış vaadinde bulundu

16:58 - Spor

Malatya'da deprem ve sosyal konutların anahtar teslimi sürüyor

16:52 - Gündem