?>

Bağcılar'da toplu nikah töreni

- Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı: - "Yıllardır yuva kuramayan çiftlerimiz vardı. İmkansızlıklardan dolayı mutlu yuvalarına ulaşamıyorlardı. Şimdi hayırsever iş adamlarımızın da desteğiyle mutlu yuvalara bizler de şahitlik ediyoruz. Bugüne kadar evlendirdiğimiz çiftimizin sayısı 952'ye ulaştı"

Genel - 8 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen toplu düğün şöleninde 25 çift dünya evine girdi.

Bağcılar Belediyesi açıklamasına göre, belediye tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal bir proje olarak hizmete sunulan "Toplu Düğün Şöleni" 22. yılına girdi.

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayında gerçekleşen toplu nikah törenine AK Parti İstanbul milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, Nurettin Nebati, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, İlçe Müftüsü Musa Uzun, işadamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve çiftlerin yakınları katıldı.

Törende konuşan Kıyıklık, "Bu evlilik programı sizlere danışarak, sizlerin fikirleriyle ortaya çıktı. Evlenmek isteyip de imkanı olmayanları evlendirelim. Evlenen yavrularımıza Allah huzur ve bereketli bir ömür versin." dedi.

Nebati de "Bağcılar Belediyemiz önemli bir işe imza atıyor. Allah çiftlerimize hayırlı ömürler versin. Bir sıkıntıyla karşılaştığınızda anne baba ve büyüklerinize danışın." dedi.

Çiftlerin nikahlarını kıyan Çağırıcı da şöyle konuştu:

"Mutlu yuva huzurlu toplum diye çıktığımız yolda geleneksel toplu evlendirme şöleninde yine birlikteyiz. Bağcılar ailesi olarak birlikte birçok güzelliklere imza attık. Bunlardan biri de kurucu belediye başkanımız Feyzullah Kıyıklık ağabeyimizin başlattığı toplu evlendirme şölenimizdir. Yıllardır yuva kuramayan çiftlerimiz vardı. İmkansızlıklardan dolayı mutlu yuvalarına ulaşamıyorlardı. Şimdi hayırsever iş adamlarımızın da desteğiyle mutlu yuvalara bizler de şahitlik ediyoruz. Bugüne kadar evlendirdiğimiz çiftimizin sayısı 952'ye ulaştı."

Çağırıcı’nın kıydığı Edip Yeniad ve Besna Vesek çiftinin nikah şahitliğini Feyzullah Kıyıklık, İsmet Öztürk, Mustafa Yılmaz, iş adamı Suat Sancak ve Sami Gökalı yaptı.

Soner Çetinkaya ve Ümmühan Şahin çiftinin şahitliğini ise Nurettin Nebati, Feyzullah Kıyıklık, iş adamı Zühtü Cerit ve Musa Uzun yaptı.

Nikah sonunda evlilik cüzdanları gelinlere verildi.

Bağcılar Belediyesi tarafından yapılan araştırma sonucu maddi durumu iyi olmayan çiftler belirleniyor. Ardından çiftlerin gelinlik, damatlık dahil çeyiz ihtiyaçları da hayırseverler tarafından karşılanıyor.

Çiftlere belediye tarafından çeyiz de armağan ediliyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Belgrad’a gitmeniz için 7 sebep |Sırbistan Belgrad'a vize var mı?

2017-10-25 12:32 - Kültür Sanat

Van'da 6 yılda depremin izleri silindi

2017-10-22 15:20 - Genel

TÜBİTAK yazılım bağımlılığına 'format' atacak

2017-10-26 17:21 - Ekonomi

FETÖ'cü subaylar Gülen'in kitaplarını 'şifreli oyun'la okumuş

2017-10-23 17:17 - Genel

Suudi Arabistan'ın Rakka ilgisi

2017-10-24 18:37 - Genel

Melike Hatun Kim? Melike Hatun Camii Nerede?

2017-10-27 22:02 - Genel

Terör örgütü PKK yandaşları Belçika'da Türklere saldırdı

2017-10-28 02:02 - Dünya

THY'den KKTC yolcularına yaz saatinde değişiklik uyarısı

2017-10-26 04:11 - Genel

Basketbolda derbi günü

2017-10-28 14:02 - Spor

Kupada 4. tur heyecanı başlıyor

2017-10-23 13:22 - Spor

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Abbas: Gazze'nin bölünmesini kabul etmiyoruz, İsrail'in Gazze'de meşruiyeti yok

07:58 - Dünya

BUDO'nun 6 seferi olumsuz hava şartları sebebiyle iptal edildi

01:27 - Çevre & Seyahat

ABD Başkanı Trump: Uluslararası hukuka ihtiyacım yok

01:22 - Dünya

En düşük emekli aylığının yükseltilmesine ilişkin kanun teklifi TBMM'ye sunulacak

00:18 - Siyaset

Fenerbahçe, Fransız futbolcu Guendouzi'yi renklerine bağladı

00:13 - Spor