?>

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva: Türkiye güçlü olursa, Türk devletleri güçlü olacaktır

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva, "Güçlü olacaksınız ki size karşı olanlarla mücadele edebilesiniz. O güç ise birlikten geçmektedir. Türkiye güçlü olursa, Türk devletleri güçlü olacaktır. Bunu çocuklarımıza aşılamamız gerekiyor." dedi.

Genel - 8 yıl önce

HATAY (AA) - Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, "Bu dünyada haksızlıkla mücadele etmenin tek bir yolu vardır o da güçtür. Güçlü olacaksınız ki size karşı olanlarla mücadele edebilesiniz. O güç ise birlikten geçmektedir. Türkiye güçlü olursa, Türk devletleri güçlü olacaktır. Bunu çocuklarımıza aşılamamız gerekiyor" dedi.

Paşayeva, Antakya Kültür Merkezindeki "İki Devlet Tek Millet" konferansında yaptığı konuşmada, bazı ülkelerin terör örgütüne destek verdiğini söyledi.

Emperyalist güçlerin Türklere hiç bir zaman adaletli davranmadığını vurgulayan Paşayeva, şöyle devam etti:

"Birleşmiş Milletler ve Avrupa Parlamentosu terörle mücadele Türkiye'nin yanında yoklar. Hep standartları çifteydi. Bugün kartları daha açık oynuyorlar. Aynı zamanda bunu açık söylüyorum, Rusya İmparatorluğu da aynı düşüncede. Çifte standartları hiçbir zaman değişmeyecek. Elimizden geldiği kadar Batının çifte standartlarını şikayet edeceğiz. Çünkü dünyada uluslararası hukuk çökmüş, uluslararası örgütler ise büyük devletlerin çıkarlarını savunmadan başka hiçbir işe yaramayan kurumlar haline gelmişler ve dünyada adalet anlayışı bitmiştir. Bu dünyada haksızlıkla mücadele etmenin tek bir yolu vardır o da güçtür. Güçlü olacaksınız ki size karşı olanlarla mücadele edebilesiniz. O güç ise birlikten geçmektedir. Türkiye güçlü olursa, Türk devletleri güçlü olacaktır. Bunu çocuklarımıza aşılamamız gerekiyor. Onları, devlet düşüncesiyle yetiştirmemiz gerekiyor. Çocuklarımız vatan coğrafyasını iyi bilecekler. Çocuklarımızı kendi topraklarını sahiplenme konusunda iyi yetiştireceğiz. Eğer çocuklarımızı bu şekilde yetiştirirsek Tüklere gösterilen çifte standartlarla mücadele edebiliriz."

Türkiye'nin bir "kale" olduğunu belirten Paşayeva, "Ana kale burası, Türkiye, çünkü 'bu kale yıkılırsa, ben Müslüman devletlerin hepsini ele geçiririm' düşüncesindeler. Bu yüzden Türkiye'yi her ortamda savunacağız ve bunu gelecek nesillere aktaracağız." ifadelerini kullandı.

Konferans sonunda, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Paşayeva'ya plaket takdim etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Hamas'tan 'Sabra ve Şatilla' çağrısı

2017-09-16 01:37 - Dünya

Küresel piyasalar BM Genel Kurulu'na odaklandı

2017-09-19 12:32 - Ekonomi

Peugeot’da eylül fırsatları

2017-09-15 18:32 - Genel

Pamuk fiyatlarına 'kasırga' etkisi

2017-09-20 15:52 - Ekonomi

Yayanın metrelerce havaya uçtuğu kaza kamerada

2017-09-19 14:22 - Asayiş

Sevgilisinin yanında kendini bıçakladı

2017-09-21 03:17 - Asayiş

İsrail'den Avrupalı milletvekillerine engel

2017-09-21 09:43 - Genel

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva: Türkiye güçlü olursa, Türk devletleri güçlü olacaktır

2017-09-22 02:51 - Genel

Isparta'daki AFAD tatbikatı gerçeği aratmadı

2017-09-20 20:52 - Gündem

Nükleer Silahların Yasaklanması Antlaşması imzaya açıldı

2017-09-20 20:51 - Genel

İlgili Haberler

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Enerji ve maden alanlarına yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda

00:53 - Siyaset

İsrail'in Suriye'deki saldırılarına karşı TBMM kararı Resmi Gazete'de yayımlandı

00:48 - Gündem

Şampiyonlar Ligi'nde 1. eleme turu tamamlandı

00:43 - Spor

Adalet Bakanı Tunç başkanlığında "Aile Mahkemeleri Değerlendirme Toplantısı" düzenlendi

23:58 - Gündem

ABD Dışişleri Bakanlığı, Suriye ve İsrail'e çatışmalı bölgeden çekilmeleri çağrısı yaptı

23:28 - Dünya