?>

Aytemiz’den 50 TL’ye varan ParafPara

-"Aytemiz ve Halkbank iş birliği ile düzenlenen kampanya kapsamında Paraf kart sahipleri 125 TL ve üzeri 4’üncü yakıt alışverişlerinde, yakıt alımlarında kullanılmak üzere 50TL’ye varan ParafPara kazanıyor"

Genel - 5 yıl önce

Aytemiz ve Halkbank iş birliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında 16 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında Paraf anlaşmalı Aytemiz istasyonlarına gelen Paraf Kart sahipleri, farklı günlerde ve tek seferde 125 TL ve üzeri 4’üncü yakıt alışverişlerinde, yine Paraf anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında yakıt alışverişlerinde kullanabilecekleri 50 TL’ye varan ParafPara kazanıyorlar.

Aytemiz'den yapılan açıklamaya göre, Paraf Kart sahipleri kampanyaya SMS ile katıldığında 30TL, Paraf Mobil’den katıldığında 40TL, tüm alışverişleri Paraf Mobil’den NFC ödeme ile yaptığında ise ilave 10 TL ile toplamda 50 TL’ye varan ParafPara kazanıyor.

Kampanyaya katılmak isteyenler, AYTEMİZ yazıp 3404’e SMS olarak göndererek ya da Paraf Mobil’deki kampanya sayfasında yer alan “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aytemiz Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Özge Kansu Gökçek, "Aytemiz olarak sektöründe öncü birçok kurum ve kuruluşla iş birliği gerçekleştirmenin ve müşterilerimize avantajlı ürün ve hizmet sunmanın memnuniyetini yaşıyoruz.

Halkbank ile gerçekleştirdiğimiz bu kampanya kapsamında da müşterilerimize tek seferde yapacakları 125 TL ve üzeri 4’üncü yakıt alışverişinde, yine Paraf anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında yakıt alışverişlerinde kullanabilecekleri 50TL’ye varan ParafPara kazandırıyoruz. İlerleyen zamanlarda da yine müşterilerimizin cebini düşünen kampanyalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Paraf Kart sahipleri kazandıkları ParafPara’ları 10 Ekim 2020 tarihine kadar Paraf üyesi Aytemiz istasyonlarında yapacakları yakıt alışverişlerinde kullanabiliyor. Kampanya kapsamında bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabiliyor ve toplam 50 TL ParafPara kazanabiliyor.

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı: Kadın doktora tehdit soruşturması titizlikle yürütülüyor

2020-08-20 23:22 - Gündem

Rusya da duyurdu: Erdoğan Türkiye'nin ilk Yüksek Teknolojili Entegre Güneş Paneli Üretim Fabrikasını açtı

2020-08-22 04:17 - Özel Haber

Hindistan’da tartışmalı tapınağın inşa çalışmaları başladı

2020-08-20 23:27 - Dünya

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Kutlubay: Toplum gevşediği için vaka sayısı artıyor

2020-08-19 16:57 - Sağlık

Dağıstan Cumhuriyeti, Türkiye'de Temsilcilik açmayı planlıyor

2020-08-25 07:15 - Özel Haber

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar'da değişiklik

2020-08-21 19:03 - Ekonomi

Antalya'ya gelen turist sayısı 1 milyonu geçti

2020-08-21 15:25 - Ekonomi

Kenan Doğulu Harbiye Açıkhava'da müzikseverlerle buluştu

2020-08-21 03:01 - Magazin

Libya'da ateşkes ilanından sonra gözler Hafter'e çevrildi

2020-08-25 16:46 - Dünya

İngiltere Dışişleri Bakanı'ndan İsrail ve Filistin arasındaki diyaloğu yeniden başlatma girişim

2020-08-25 16:51 - Dünya

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Balkanlar'da şiddetli yağışların neden olduğu seller sürüyor

16:53 - Dünya

Gümrük Birliğinin uygulanmasına ilişkin kararda düzenleme yapıldı

16:51 - Gündem

Taksicilere kayıtlı ekonominin desteklenmesi amacıyla "mali cihaz" zorunluluğu geliyor

16:50 - Ekonomi

Avro Bölgesi'nde üretici fiyatları Kasım 2025'te yükseldi

16:48 - Ekonomi

Danimarkalı akademisyen, ABD'nin Grönland'ı ilhakının NATO'yu fiilen yok edeceğini sa

16:43 - Dünya