?>

Atama ve görevden almalar Resmi Gazete'de

Başbakanlık ve Başbakan Yardımcılığı ile bazı bakanlıklardaki atama ve görevden almalar Resmi Gazete'de yayımlandı. - Anadolu Ajansı

Gündem - 9 yıl önce

ANKARA

Başbakanlık ile Başbakan Yardımcılığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda Tarım ve Hayvancılık ile Gümrük ve Ticaret Bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan karara göre, açık bulunan Başbakanlık Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Mustafa Ruhi Özbilgiç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müşavirliğine Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Münib Karakılıç'ın atanmaları 375 sayılı kanun hükmünde kararnamenin ek 18. maddesi ile 2451 sayılı kanunun 2. maddesi gereğince uygun görüldüğü bildirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Neşet Akkoç, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Muharrem Murat, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın ile Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Adnan Korkmaz aynı kanun hükmünce atandı.

Öte yandan Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan, Başbakanlık Hukuk Hizmetleri Başkanı Sami Arslan Aşkın, Vakıflar Genel Müdürlüğü İzmir Vakıflar Genel Müdürü Kenan İba, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanı Ömer Ayçiçek, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Adnan Yıldırım, Ekonomi Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Hacı Mehmet Sönmez, Ekonomi Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Katade Bilal Özer, Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdür Yardımcısı Alper Kurtoğlu, İthalat Genel Müdür Yardımcısı Mesut Aslantaş, Ekonomi Bakanlığı Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcısı Serpil Oğuz, Ekonomi Bakanlığı İthalat Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Erkan Çetinkayış, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Başkan Yardımcısı Sancak Özdemir, Batman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Tercan, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Refik Kayhan Ünal, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşavirleri Hüseyin Top, Murat Yıldız, Halil İbrahim Gül, Adem Çekiç, Ömer Altıntaş, Mehmet Şahin, Ferhat Şelli ve Masum Burak, Kırklareli Ticaret İl Müdürü Gültekin Hadi, İzmir Ticaret İl Müdürü Cevat Akgönüllü, Antalya Ticaret İl Müdürü Hüseyin Yalçın Koca, Çanakkale Ticaret İl Müdürü Hüsniye Fırat ise başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.

Muhabir: İsmail Çimen

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Atletico Madrid Gameiro'yu tanıttı

2016-08-01 14:17 - Spor

Batuhan Yaşar: YAŞ’ın perde arkası ve o detay

2016-07-30 17:34 - Gündem

Deniz Çolakoğlu Galatasaray’da

2016-07-29 11:38 - Spor

'Hain başı bu ülkeye getirilecek'

2016-08-01 05:32 - Gündem

“Türkiye, 2023 hedeflerine büyük adımlarla gidecek”

2016-08-02 03:04 - Genel

Değişik bir heyecan, garip bir hüzün... Raşit Anaral'dan!

2016-08-01 03:36 - Özel Haber

Armutta rekolte, düştü fiyat arttı

2016-07-27 16:17 - Ekonomi

Erdoğan liderlere açtığı tazminat davalarını geri çekti

2016-08-01 14:17 - Gündem

Eskişehir imza attırmaya devam ediyor

2016-07-26 20:33 - Spor

Denizde kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu

2016-08-01 14:37 - Yerel haber-Şirket Haber

İlgili Haberler

Türkiye, Suriye'deki DEAŞ terör saldırısını kınadı

01:08 - Gündem

İbn Haldun Üniversitesi "Darüşşifa Psikoterapi Merkezi" törenle açıldı

20:03 - Gündem

Çıldır Gölü'nün donan kıyıları dalgaların etkisiyle çözüldü

17:27 - Gündem

Erzurum'da sağlık çalışanları 109 haftadır Gazze için "sessiz yürüyüş"lerini sürdürüy

17:13 - Gündem

"Elmacı Dede" Hatay'dan aldığı mandalinaları Mehmetçiğe ulaştıracak

17:02 - Gündem

Günün Manşetleri

ABD'deki Brown Üniversitesinde düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

03:28 - Dünya

Türkiye, Suriye'deki DEAŞ terör saldırısını kınadı

01:08 - Gündem

Bakan Fidan: Suriye'de, geri dönenlerin yaşamını ve temel hizmetleri sağlayacağı bir altyapıya ihtiyaç var

00:08 - Siyaset

Katar'da düzenlenen ‘2025 FIFA Kıtalararası Kupası’nda final takımları belli oldu

00:08 - Spor

Filistin: İsrail, Filistin topraklarında etnik temizliğe ve saldırıları tırmandırmaya devam ediyor

23:52 - Dünya