?>

Assan Panel, Macaristan ve Mısır’da EPCM projelerine imza attı

- Assan Panel son dönemde yürüttüğü bir diğer EPCM projesi kapsamında Mısır’ın İskenderiye şehrindeki bir tekstil fabrikasının çatı renovasyonu projesine sandviç panel çatı kaplaması montajı gerçekleştirdi

Genel - 5 yıl önce

Sandviç panel sektörünün öncü kuruluşu Assan Panel büyük ölçekli uluslararası projelere ürün ve hizmet sunmaya devam ederken, son olarak Mısır ve Macaristan’daki renovasyon ve yatırım projelerinde iş ortağı olarak yer aldı.

Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Panel'in açıklamasına göre, sandviç panel sektörünün öncü kuruluşu Assan Panel büyük ölçekli uluslararası inşaat ve yapı projelerine devam ediyor.

Ürün gamında bulunan ısı yalıtım panelleri, Güneş Panellerine uyumlu Solar Kepli Panel ve polikarbonat ışıklıklarla sürdürülebilir bina çözümleri üreten Assan Panel, son olarak Macaristan Miskolc’de hayata geçirilen yatırım projesinin çatı, cephe panel ve aksesuarları, cephe ışıklıkları, sifonik dere sistemlerine ilave olarak duman tahliye ve çatı ışıklıkları ile endüstriyel kapıların koordinasyonlarının tamamlanmasını üstlendi. Toplam 13 bin metrekarelik çatı ve cephe panelinden oluşan projenin 5 bin metrekarelik birinci fazının montaj süreci devam ediyor.

Assan Panel son dönemde yürüttüğü bir diğer EPCM projesi kapsamında Mısır’ın İskenderiye şehrindeki bir tekstil fabrikasının çatı renovasyonu projesine sandviç panel çatı kaplaması montajı gerçekleştirdi. Renovasyon sürecinde alt-üst sac ve arasına yerleştirilen izolasyon katmanı ile yerinde uygulanmış çatı sistemi kaldırılarak, mecvut taşıyıcı çelikler iyileştirildi. Gerekli altyapı çalışmaları tamamlanarak yeni sandviç panel çatı kaplaması montajı yapılan 17 bin 500 metrekarelik çatı kaplama sistemi Assan Panel ürünleri kullanılarak yenilendi.

Assan Panel, Tuzla, İskenderun ve Ürdün fabrikalarında ürettiği ürünleri dünyanın dört bir tarafına ulaştırarak yerli teknolojimizi uluslararası markaların projelerine sunuyor.

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Yunanistan Parlamentosu, İtalya ile imzalanan deniz yetki anlaşmasını onayladı

2020-08-27 04:01 - Dünya

Kamu kuruluşlarında esnek çalışma yöntemleri uygulanabilecek

2020-08-26 05:57 - Ekonomi

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Programı kapsamında 75 ülkeye ulaştık

2020-08-25 02:02 - Çevre-Hayat

Otomatik vites araçlarda verimi artırıp yakıtı düşüren sistem tescil edildi

2020-08-27 20:36 - Teknoloji

Bosna Hersek takımlarından Zeljeznicar'ın 6 futbolcusuna Kovid-19 bulaştı

2020-08-25 17:11 - Spor

Kamu kuruluşlarında esnek çalışma yöntemleri uygulanabilecek

2020-08-26 03:51 - Gündem

Kibar Holding'in “K-Team Genç Yetenek Programı“na Brandon Hall'dan ödül

2020-08-26 14:21 - Genel

CHP Sözcüsü Öztrak: Karadeniz'de doğal gaz rezervi bulunmasını eleştirmiyoruz

2020-08-24 20:46 - Siyaset

İran'da Kovid-19 nedeniyle son 24 saatte 141 kişi hayatını kaybetti

2020-08-23 20:06 - Dünya

Bakan Soylu: Arama kurtarma çalışmalarımız 4 ayrı yerde devam ediyor

2020-08-26 18:50 - Siyaset

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Vergiye yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi, Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi

05:33 - Siyaset

TBMM kararları Resmi Gazete'de

05:22 - Gündem

Trump: Devlet Başkanı Putin ile olan görüşmeyi iptal ettim çünkü bana doğru gelmedi

01:18 - Dünya

WSJ: ABD, Ukrayna'nın Batı'ya ait uzun menzilli füzeleri kullanma yasağını kaldırdı

00:23 - Medya

Devler Ligi'nin üçüncü haftası 9 maçla tamamladı

00:17 - Spor