?>

'Artık bir çıkış yakalamalıyız'

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Kayserispor iyi, güçlü ve önemli bir takım. Zor maç olacak ama bizim de artık bir çıkış yakalamamız gerekiyor." dedi.

Spor - 7 yıl önce

ANTALYA Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Kayserispor iyi, güçlü ve önemli bir takım. Zor maç olacak ama bizim de artık bir çıkış yakalamamız gerekiyor." dedi.

Aytemiz Alanyaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarını, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde sürdürdü.

Antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda 5'e 2 top kapma ve pres çalışmaları gerçekleştiren futbolcular, idmanın son bölümünde ise üçlü turnuva yaptı. İdmanda hafif sakatlığı bulunan Ufuk Ceylan ve Sackey takımdan ayrı koşu yaptı. Milli takımlarda bulunan Merih Demiral, Junior Fernandes ve Djalma Campos ile sakatlıkları süren Barış Başdaş ile Mbilla ise antrenmana katılmadı.

Turuncu-yeşilli kulübün başkanı Hasan Çavuşoğlu, antrenman sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maç arasının Sergen Yalçın'ın takımın başına geçmesi ve sakat oyuncuların iyileşmesi anlamında kendilerine iyi geldiğini belirtti.

Ligde 24 Kasım Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Kayserispor maçının kendileri için önemli olduğunu anlatan Çavuşoğlu, "Son haftalardaki kötü gidişata son verilmesi gerekiyor. Bu maçta galip gelmek istiyoruz. Önemli bir maç. Kayserispor iyi, güçlü ve önemli bir takım. Zor maç olacak ama bizim de artık bir çıkış yakalamamız gerekiyor. Ligin ilk yarısındaki kalan maçlarda alacağımız puanlarla daha yukarılara çıkmamız gerekiyor. Ligin ikinci yarısında sıkıntı yaşamak istemiyoruz." diye konuştu.

Alanyaspor'un geçen senelerde olduğu gibi üst sıralara çıkması gerektiğini ifade eden Çavuşoğlu, şu anda puan tablosunda bulundukları yerin Alanyaspor'a yakışmadığını dile getirdi.

Hasan Çavuşoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Penaltı atamıyorsun, gol atamıyorsun. Rakip takımın pozisyonu olmasa bile bir gol bularak 3 puanı alıyor. Bu her takım için geçerli. Önümüzdeki süreç daha yukarılara çıkmak için bir fırsat olacak. Ligin ilk yarısında en az 3 maç alırsak rahatlarız. Ama futbolda her şey var. 5 maçın 5'ini de almayı hedefliyoruz ama en azından 3'ünü kazanmak istiyoruz. Önümüzdeki 5 maçı iyi değerlendireceğimize inanıyorum. 20 puanı bulmamız gerektiğini düşünüyorum."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

SMA hastası Firdevs'in evde eğitim sevinci

2018-11-19 19:02 - Sağlık

Mısır ekonomisinin 3'üncü büyük döviz kaynağı: Süveyş Kanalı

2018-11-17 19:12 - Dünya

General Mobile GM 9 Pro Uzun Kullanım Testi - UKT

2018-11-15 09:02 - Teknoloji

'Drift' yapan sürücüye 5 bin 10 lira ceza

2018-11-14 19:42 - Gündem

Doktorlar şiddete karşı aikido öğreniyor

2018-11-14 16:02 - Çevre-Hayat

Avrupa hafta sonu sokaktaydı

2018-11-19 21:37 - Dünya

Kangallar ile kedilerin şaşırtan dostluğu

2018-11-18 18:02 - Çevre-Hayat

Göçmen konvoyu Amerikan sınırına ulaştı

2018-11-16 19:42 - Dünya

Putin, TürkAkım doğal gaz boru hattı töreni için gelecek

2018-11-14 22:07 - Gündem

İmar barışı en fazla Zonguldak ve Edirne konut fiyatlarını artırdı

2018-11-17 15:02 - Ekonomi

İlgili Haberler

Süper Lig'de görünüm

23:23 - Spor

Fenerbahçe, Gaziantep FK'yi 4 golle geçti

22:57 - Spor

Samsunspor ile Çaykur Rizespor haftayı 1'er puanla kapattı

22:33 - Spor

Fenerbahçe, Gaziantep FK'yi mağlup etti

22:28 - Spor

Samsunspor ile Çaykur Rizespor puanları paylaştı

22:17 - Spor

Günün Manşetleri

Bakan Kurum: 24 Ekim itibarıyla tapusu olanlar Yüzyılın Konut Projesi’ne başvuramayacak

23:38 - Gündem

Süper Lig'de görünüm

23:23 - Spor

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

23:07 - Gündem

Fenerbahçe, Gaziantep FK'yi 4 golle geçti

22:57 - Spor

Eurofighter savaş uçaklarını Türk hava sahasında F-16'lar karşıladı

22:48 - Gündem