?>

Arnavutköy’de inşaat alanında göçük

İstanbul Arnavutköy’de bir inşaat alanındaki çalışmalar sırasında temel için dökülen toprağın kayması sonucu bir işçi göçük altında kaldı. İşçi, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

Gündem - 6 yıl önce

İstanbul Arnavutköy’de bir inşaat alanındaki çalışmalar sırasında temel için dökülen toprağın kayması sonucu bir işçi göçük altında kaldı. İşçi, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

Olay, saat 17.30 sıralarından Arnavutköy Karlıbayır Mahallesi Karlıbayır Caddesi üzerinde bulunan bir inşaat alanında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, inşaat alanında yapılan çalışmalar sırasında temel için dökülen toprağın kayması sonucu Hayri Çakal isimli işçi toprak altında kaldı. İşçi Hayri Çakal’ın toprak altında kaldığını gören arkadaşları durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine UMKE, AFAD, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İŞÇİ YAKLAŞIK 1 SAATLİK ÇALIŞMAYLA KURTARILDI

İnşaat alanına dökülen toprağın kayması sonucu toprak altında kalan Hayri Çakal’ı kurtarmak için ekipler seferber oldu. Olay yerine gelen ekipler koordineli bir şekilde çalışarak toprak altında kalan işçiyi kurtarmak için çalıştı. Polis ekiplerinin çevrede güvenlik önlemi aldığı olayda, ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalmasıyla işçi Hayri Çakal kurtarıldı.

İŞÇİ KONTROL AMAÇLI HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde işçi Hayri Çakal, toprağın altından çıkarıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu görülen işçi ambulansa alınarak sağlık ekipleri tarafından müdahalede bulunuldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından işçi Hayri Çakal, kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Toprağın altından kurtulan Hayri Çakal’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Giresun’da zincirleme kaza

2019-01-12 04:32 - Asayiş

İstanbul’da hırsızlık girişimi

2019-01-16 13:53 - Asayiş

İmamın cübbesini çaldı

2019-01-16 13:48 - Asayiş

Cesedi parçalayıp koliye koydular

2019-01-13 08:32 - Asayiş

İstanbul’da Banliyö hattında kaza

2019-01-12 14:09 - Asayiş

İskenderun Garında askeri hareketlilik

2019-01-13 02:57 - Gündem

Denizli’de öğrencileri taşıyan midibüs devrildi: 13 yaralı

2019-01-16 03:32 - Asayiş

"Suriye ile ilişkilerin normalleşmesi..."

2019-01-14 14:27 - Dünya

FETÖ'nün kadın yöneticisi tutuklandı

2019-01-12 16:02 - Asayiş

İzmir sağanak yağışa teslim oldu

2019-01-12 10:32 - Asayiş

İlgili Haberler

Başkentte dün etkili olan sağanak nedeniyle 1402 noktaya müdahale edildi

23:08 - Gündem

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim ve Kültür Yayınları Yönetmeliği Resmi Gazete'de

19:17 - Gündem

Sağlık Bakanlığı "Dumansız Türkiye" temalı yeni bir kampanya başlattı

18:07 - Gündem

DMM, Türkiye'nin Suriye'deki Dürzi topluluğu hedef aldığı yönündeki iddiaları yalanladı

16:47 - Gündem

İzmir'de doğal gaz borusunda meydana gelen patlama trafiği aksatıyor

16:42 - Gündem

Günün Manşetleri

Başkentte dün etkili olan sağanak nedeniyle 1402 noktaya müdahale edildi

23:08 - Gündem

Berlin’de düzenlenen Filistin’e destek gösterisinde çok sayıda kişi gözaltına alındı

22:22 - Dünya

Çorum'da sağanak nedeniyle dereler taştı

22:18 - Asayiş

Sultangazi'de kent ormanında çıkan yangın söndürüldü

21:28 - Asayiş

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Ukraynalılar teslim olmamalı ve toprak bütünlüklerinin ihlalini kabul etmemeliler

19:54 - Analiz/Röportaj/Dizi/Rapor