?>

Arda Güler'den hayranı ampute futbolcu Kerem'e imzalı forma sürprizi

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Arda Güler, kendisinin hayranı olan ve takım arkadaşlarının "Amputenin Arda Güler"i diye seslendiği 11 yaşındaki Kerem Demez'e imzalı formasını gönderdi.

Spor - 8 ay önce

Ankara

Anadolu Ajansının (AA) 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla röportaj yaptığı "Amputenin Arda Güler"i lakaplı 11 yaşındaki Kerem Demez'in haberinin yayımlanmasının ardından milli futbolcu Arda Güler harekete geçti.

Amputenin "Arda Güler"i, milli futbolcuyla tanışmanın hayalini kuruyor

Çeşitli ziyaretleri nedeniyle Ankara'da bulunan annesini arayan Arda Güler, kendisine hayranlığını dile getiren Kerem Demez'e forma hediye edilmesini istedi.

Kerem'in eğitim gördüğü Yenimahalle ilçesindeki Milli Eğitim Vakfı Batıkent Ortaokulu'na gelen anne Serap Güler, milli oyuncunun imzalı Real Madrid formasını Kerem Demez'e hediye etti.

Anne Güler: "Ne zaman ihtiyacın olursa buradayız"

Arda Güler'in annesi Serap Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun Kerem'e selamı olduğunu vurgulayarak, "Arda, Kerem'in başarılarının devamını diliyor. Bu formayı sana hediye etmemi istedi. Onu temsilen buraya geldim. Sen çok başarılı olacaksın, buna inanıyoruz. Takipçin de olacağız. Ne zaman ihtiyacın olursa buradayız." ifadelerini kullandı.

Oğlu Arda Güler'in fotoğraflarının Kerem'in odasında asılı olmasıyla ilgili düşüncelerini dile getiren Serap Güler, "Çok güzel bir anı. Beni çok duygusallaştırdı. Çok gurur verici bir şey. Umarım Kerem'in fotoğraflarını da başka çocuklar asacak. Buna inanıyorum. İstemek ve azmetmek çok önemli. Kerem'i biraz mutlu ettiysek ne mutlu bize." değerlendirmesinde bulundu.

Kerem: "Çok mutlu oldum"

Milli futbolcu Arda Güler'in hediye ettiği Real Madrid formasını teslim alan Kerem Demez, çok heyecanlı olduğunu belirtti.

AA'nın haberi sonrası Arda Güler'in kendisini fark etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Kerem, "Arda Güler ağabeyime çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Hayalim biraz da olsun gerçekleşti. Sırada onu görmek var." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kerem Demez, Arda Güler'in gönderdiği formayı giydi. Okulda Arda Güler'in imzalı formasını gören diğer öğrenciler, "Arda Güler" tezahüratları yaparak Kerem Demez'le fotoğraf çektirdi.

Arda Güler'e sevgisini dile getirmişti

Anne karnındayken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir bacağı engelli dünyaya gelen ve futbola olan yeteneği nedeniyle takım arkadaşlarının "Amputenin Arda Güler"i diye seslendiği 11 yaşındaki Kerem Demez, odasının duvarında fotoğrafları bulunan Arda Güler'i örnek aldığı açıklamıştı.

Futbol sevgisinden dolayı kendi kararıyla 8 yaşında sağ bacağı ampute edilen Kerem Demez, hayranlığını, "Arda Güler nasıl Alex'i örnek aldıysa, ben de Arda Güler ağabeyimi öyle örnek alıyorum. Onun gibi başarılı olmak için çok çalışıyorum." cümleleriyle dile getirmişti.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

İran: Yaptırım tehdidi devam ederse, nükleer silah edinmeye yönelebiliriz

2024-11-28 17:27 - Dünya

Lider Galatasaray, Süper Lig'de yarın Eyüpspor'u konuk edecek

2024-11-30 09:22 - Spor

Kar kalınlığının 82 santimetreye ulaştığı Palandöken'de kayak sezonu başladı

2024-11-28 12:43 - Çevre-Hayat

Oyak Renault yeni modeller için AR-GE kapasitesini güçlendiriyor

2024-11-28 10:27 - Ekonomi

Uğruna şehir değiştirdiği engelli oğluyla üniversitede aynı sırayı paylaşıyor

2024-12-02 11:33 - Çevre-Hayat

Hizbullah, ateşkesin yürürlüğe girmesinden bu yana ilk kez İsrail askerlerini hedef aldı

2024-12-02 20:17 - Dünya

Irak'ın kuzeyindeki Zap'ta çok sayıda silah, mühimmat ve teçhizat ele geçirildi

2024-11-30 12:13 - Gündem

Rus savaş uçakları, Halep Üniversite Hastanesi'ne hava saldırısı düzenledi

2024-12-01 15:32 - Dünya

Avrasya Kalkınma Bankası yeni projeler ve yatırımlarda Türkiye ile işbirliğine ilgi duyuyor

2024-11-29 11:33 - Ekonomi

Bakan Bayraktar’dan Alman enerji şirketlerine Türkiye’ye yatırım çağrısı

2024-11-27 21:43 - Ekonomi

İlgili Haberler

Gelecek vadeden milli yüzücüler, yeni uluslararası başarılara odaklandı

13:27 - Spor

Avrupa şampiyonu milli halterciler, 5'i altın 6 madalyanın gururunu yaşıyor

13:18 - Spor

Down sendromlu milli masa tenisçilerin hedefi Dünya Şampiyonası'nda madalya

13:13 - Spor

Lig'in gol raporu

11:38 - Spor

Özel sporcu Zeynep Duru Çiftçi, dünya şampiyonluğu için kulaç atıyor

11:37 - Spor

Günün Manşetleri

İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi

13:28 - Dünya

Aile Destek Merkezleri bu yıl 60 bin kadının kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağladı

13:22 - Gündem

Emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 2 milyon 845 bin 632 araç denetlendi

13:07 - Gündem

Kanada, 2024'ten beri İsrail'e silah ihraç etmediklerini bildirdi

13:02 - Dünya

ABD'nin California eyaletinde devam eden orman yangınında, 12 bin hektardan fazla alan yandı

12:37 - Dünya