?>

Antalyaspor'da hedef önce mali disiplin ardından sportif başarı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un başkanı Rıza Perçin, "Türkiye'deki ünlü sanatçılar ve sosyal medya fenomenleri ile 1 hafta sürecek bir yardım organizasyonu düzenleyeceğiz. Antalyaspor'u eski, borçsuz günlerine döndüreceğiz." dedi.

Spor - 2 ay önce

Antalya

Kısa bir süre önce kulüp başkanlığına seçilen Perçin, bu yılı kendileri açısından "Antalyaspor feda sezonu" olarak tanımladıklarını söyledi.

Yönetime geldiklerinde transfer engeline neden olan 16 dosyayı çözüme kavuşturduklarını, önlerinde ne zaman geleceği belli olmayan 7-8 dosya daha bulunduğunu ifade eden Perçin, bunları da aşacaklarını ancak kendi güçlerinin bir yere kadar yeteceğini kaydetti.

Antalya olarak kenetlenmeye ihtiyaçlarının bulunduğunu dile getiren Perçin, "Antalya'nın dinamikleri bir araya gelmesi gerekiyor. Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Valimiz Hulusi Şahin, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve diğer milletvekilleri elinden geleni yapıyor. Antalya'nın artık tamamen birlik olması gerekiyor. Cenazede, düğünde nasıl birlik oluyorsak aynı bilinçle stadyuma gelmeleri gerekiyor. 30 bin kişilik stadın bu yıl ortalamasını 20 binin altına düşürmememiz gerekiyor." diye konuştu.

????

Antalyaspor'a bağış kampanyası gibi bir organizasyon düzenleme düşüncelerinin olduğunu belirten Perçin, "Kulübün geçmiş dönemlerden gelen ağır bir mali yükü, borçları var. Şampiyon olan kulüpler bile bu kampanyaları yaptı. Türkiye'nin en zengin başkanlarından bir tanesi bu kampanyayı yaptı. Gerekli izinleri aldıktan sonra Türkiye'deki ünlü sanatçılar ve sosyal medya fenomenleri ile 1 hafta sürecek bir yardım organizasyonu düzenleyeceğiz. Antalyaspor'u eski, borçsuz günlerine döndüreceğiz. Mali disiplini sağlayana kadar desteğe ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

"Birkaç yıl sonra Antalya, takımıyla da neden ismini dünyada duyurmasın"

Antalya'nın önemli bir turizm şehri olduğuna dikkati çeken Perçin, Avrupa'daki muadil kentlerin takımlarının sportif başarılarıyla ses getirdiğini vurguladı.

Antalya'da bu yıl 18 milyon turist hedefi ve 30 milyar doların üzerinde turizm girdisinin beklendiğine işaret eden Perçin, şöyle devam etti:

"Böyle bir kentin en büyük markası Antalyaspor. Çok daha iyi yerlerde olması gerekiyor. Birkaç yıl sonra Antalya, takımıyla da neden ismini dünyada duyurmasın? Devletimizin de bu konuda bize yardımcı olması lazım. Fuarlara nasıl yatırım yapılıyorsa Antalyaspor'a da aynı şekilde yatırım yapılıp dünyada kentin adını Antalyaspor ile daha fazla duyurabiliriz."

Rıza Perçin, kamp döneminin verimli geçtiğini kaydederek, "Emre Belözoğlu ile yaptığımız görüşmeler doğrultusunda 4-5 tane daha iyi diyebileceğimiz transferler yapacağız. İyi bir takım kurmayı düşünüyoruz. Başarıya giden yolu merdiven gibi düşünüyoruz. Basamak basamak çıkmak istiyoruz. Bu sezon hedefimiz ligi orta sıralarda bitirmek. Kötü günleri konuşmayacağımız zamanlar istiyoruz. Gerçekçi olmak lazım. Düşme hattının üzerinde, korku yaşamadığımız bir yıl olmasını temenni ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Cenevre'de temaslarda bulundu

2025-07-30 14:47 - Siyaset

Gaziantep'te halı fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor

2025-07-29 12:42 - Asayiş

Victor Osimhen, Galatasaray için İstanbul'da

2025-07-31 00:12 - Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör devleti İsrail, 22 aydır Filistin halkını canice katlediyor

2025-07-29 18:57 - Siyaset

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur: Birliğimizi yazıyla değil, yaşanmışlıkla mühürlüyoruz

2025-07-26 15:13 - Siyaset

Hırvatistan'dan gelen öğrenciler İstanbul'da Yaz Kur'an Okulu programına katıldı

2025-07-24 20:53 - İslam-Hayat - Rebiülevvel 1447

Fed faiz oranını sabit tuttu

2025-07-30 21:35 - Ekonomi

Havvanur, üçüncü Avrupa şampiyonluğu için yumruk sallayacak

2025-07-30 12:27 - Spor

Yem sanayicisi bu yıl 7 milyon ton mısır üretimi bekliyor

2025-07-30 11:33 - Ekonomi

Bursa'da orman yangınının ortasında kalan 48 dönümlük nektarin bahçesi zarar görmedi

2025-07-30 17:43 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Burak Yılmaz, Trabzonspor karşısında takımına güveniyor

15:33 - Spor

Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı yeni sezona iddialı hazırlanıyor

15:22 - Spor

Süper Lig'de 6. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

13:18 - Spor

Bakü sokakları, Formula 1 Azerbaycan Grand Prix'si için 9. kez piste dönüştürüldü

12:42 - Spor

Beşiktaş, Süper Lig'de yarın Göztepe'ye konuk olacak

10:33 - Spor

Günün Manşetleri

Terör örgütü PKK üyesi olmakla suçlanan belediye başkan yardımcılarının yargılanmasına devam edildi

17:32 - Gündem

THY'ye "Airline Economics" dergisinden 3 dalda ödül

17:27 - Ekonomi

THY, Suudi Arabistan'ın Yanbu kentine 26 Ekim'de sefer başlatacak

17:18 - Ekonomi

Kudüs'ün yüzlerce yıllık tapu ve vakıf belgeleri Tapu ve Kadastro arşivinde korunuyor

17:12 - Gündem

ABD Başkanı Trump: Bu anlaşma ile Birleşik Krallık ile olan değerli dostluğumuz giderek güçleniyor

17:03 - Dünya