?>

Ali Palabıyık'ın 3. derbisi

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 23 Eylül Cumartesi günü oynanacak maçı yönetecek hakem Ali Palabıyık, kariyerindeki 3. derbisine çıkacak.

Spor - 8 yıl önce

ANKARA (AA) - Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 23 Eylül Cumartesi günü oynanacak maçı yönetecek hakem Ali Palabıyık, kariyerindeki 3. derbisine çıkacak.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından haftanın en kritik maçına atanan Palabıyık, kariyerinde daha önce 2 kez derbide düdük çaldı.

Süper Lig'de 2012-2013 sezonundan bu yana görev yapan FIFA kokartlı hakem, son derbisine bir başka Beşiktaş-Fenerbahçe maçında çıkmıştı.

Palabıyık'ın geçen sezon yönettiği Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı Hollandalı futbolcusu Robin van Persie'nin golüyle 1-0 yendi.

Vodafone Park'ta 5 Şubat'ta oynanan ve gergin geçen maçta Palabıyık, Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Dusko Tosic'i 41. dakikada kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Ankara bölgesi hakemi Palabıyık, bu karşılaşmada ayrıca Beşiktaş'tan 3, Fenerbahçe'den ise 4 futbolcuya sarı kart gösterdi.

36 yaşındaki Palabıyık, ilk derbi heyecanını ise geçen sezonun ilk yarısında Vodafone Park'ta yapılan ve 2-2 biten Beşiktaş-Galatasaray maçında yaşadı.

Tosic yine kırmızı kart gördü

Ali Palabıyık, bu sezon geride kalan 5 haftada Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın birer maçını yönetti.

Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalırken, Beşiktaş deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 1-0 yendi.

Siyah-beyazlı futbolcu Tosic, bu maçta da 68. dakikada kırmızı kart görerek, takımını eksik bıraktı. Cezasını geçen hafta tamamlayan Hırvat stoper, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in görev vermesi durumunda derbide görev yapabilecek.

Muhabir: Halil Ibrahim Avsar

Haftanın Öne Çıkanları

Milas’ta iki ev ve bir otomobile kurşun yağdırdılar

2017-09-20 02:32 - Asayiş

İpek Soylu ikinci turda veda etti

2017-09-20 18:00 - Spor

'Suçu varsa adalet önünde hesap verir'

2017-09-15 17:02 - Siyaset

Roketli saldırı gerçekleştiren 3 terörist etkisiz hale getirildi

2017-09-17 02:37 - Asayiş

PKK/PYD’nin hedefi Deyrizor petrolü

2017-09-18 18:55 - Genel

Katalonya krizinde gerginlik artıyor

2017-09-19 22:11 - Genel

Eski Tümgeneral: "Akın Öztürk, 'İsrail bizi sattı' dedi"

2017-09-14 22:22 - Gündem

Suriye sınırına askeri sevkıyat

2017-09-16 19:57 - Genel

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: Derslik başına öğrenci sayısını 24'e düşürdük

2017-09-18 16:29 - Genel

Filistinli aktivist Odeh ABD'den sınır dışı edildi

2017-09-20 17:32 - Dünya

İlgili Haberler

CANLI- Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu, AA Spor Masası'nda soruları cevaplıyor

15:13 - Spor

UEFA'nın İsrail'e men cezasını görüşmek üzere gelecek hafta toplanması bekleniyor

11:38 - Spor

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan FIFA, UEFA ve tüm ulusal federasyonlara İsrail mektubu

10:48 - Spor

Futbolda haftanın programı

10:01 - Spor

Basketbol: Haftanın programı

10:27 - Spor

Günün Manşetleri

"Soğuk Savaş" programı sunucusu Soydemir ve konuk Akgündüz'ün 4,5'ar yıl hapsi i

15:17 - Gündem

Kremlin: Türkiye egemen bir devlet olarak Rusya ile işbirliğine kendisi karar verir

15:12 - Dünya

Fransız çiftçiler, Versay Sarayı'nın önünde traktörleriyle eylem yaptı

15:08 - Dünya

Osmaniye'deki barajların doluluk oranı kuraklık nedeniyle düştü

14:52 - Gündem

BM'den Küresel Sumud Filosu'na yönelik saldırıların durdurulması çağrısı

14:48 - Dünya