?>

Al Nassr, Cristiano Ronaldo için imza töreni düzenledi

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'yu renklerine bağlayan Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, imza töreni düzenledi.

Spor - 3 yıl önce

İstanbul

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta bulunan Mrsool Park Stadyumu'nda düzenlenen imza töreninde konuşan 37 yaşındaki Ronaldo, "Bu kararı aldığım için çok gurur duyuyorum. Avrupa'daki hayallerimi gerçekleştirdim. Her şeyi kazandım. En büyük kulüplerde oynadım. Şimdi yeni bir mücadele için buradayım. Ailem de aldığım karardan dolayı mutlu." dedi.

Al Nassr, Cristiano Ronaldo'yu transfer ettiRonaldo yıllık maaşı en yüksek sporcu olacak

Suudi Arabistan'da çok iyi karşılandığını ifade eden yıldız futbolcu, sadece futbol oynamak için değil yeni nesillerin mantalitesini değiştirmek ve kadın futbolunu geliştirmek için Suudi Arabistan'a geldiğini söyledi.

Brezilya, Amerika ve Portekiz ve Avustralya'dan birçok kulübün transfer teklifi aldığını belirten Ronaldo, "Kararımı verdim ve başkalarının fikri beni ilgilendirmiyor. Lig çok rekabetçi. yarın bana şans verilirse oynamaya hazırım." dedi.

İmza töreni sonrasında stadyumdaki taraftarlarla buluşan Ronaldo, tribünlerdeki taraftarla imzaladığı futbol toplarını dağıttı.

Sporting Lizbon altyapısında yetişen 37 yaşındaki Ronaldo, daha sonra Manchester United, Real Madrid ve Juventus formaları giydi. 2021'de Manchester United'a dönen Portekizli futbolcunun sözleşmesi, teknik direktör Erik ten Hag ile yaşadığı anlaşmazlıkların ardından geçen ay feshedildi.

Yılın futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d'Or) ödülünü 5 kez kazanan Ronaldo, 5'i UEFA Şampiyonlar Ligi, 7'si İngiltere, İspanya ve İtalya liglerinde şampiyonluk olmak üzere 30'dan fazla kupa sevinci yaşadı.

Kariyerinde 800 gol barajını aşan ve 5 Dünya Kupası'nda gol atan tek oyuncu olan Ronaldo, Portekiz Milli Takımı formasıyla çıktığı 196 maçta 118 kez fileleri havalandırdı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Yenilenebilir ve Yenilenemez Enerji Kaynakları Nelerdir?

2022-12-30 10:01 - İnsan&Hayat

Futbol dünyasının efsane ismi Pele hayatını kaybetti

2022-12-30 10:09 - Spor

Durak taksicilere dil kursu oldu

2023-01-03 12:04 - Çevre-Hayat

Yandex’in kurucusu Arkadiy Voloj şirketten ayrıldığını mektupla duyurdu

2022-12-30 13:29 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023'ün 'Aşık Veysel Yılı' olarak kutlanmasına ilişkin

2022-12-29 02:13 - Gündem

Dünya yeni yılı coşkuyla karşıladı

2023-01-01 00:03 - Magazin

Ankara'daki "Gezi davası"nda karar açıklandı

2022-12-28 16:32 - Gündem

Polislerin şartlarını iyileştirecek yeni düzenlemeler yolda

2022-12-30 13:11 - Gündem

Kaşıkla verilen kepçeyle gitti!.. -Osman Ovacıklı yazdı-

2022-12-28 21:14 - En Son Yazılar

Konya'da geçen yıl çöpten 78 milyon kilovatsaat elektrik üretildi

2023-01-03 17:52 - Ekonomi

İlgili Haberler

Fenerbahçe'nin tüm branşlardaki sağlık sponsoru Medicana oldu

13:53 - Spor

Süper Lig'de 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

13:27 - Spor

Yoldan geçerken denk geldiği spor salonu hayatını değiştirdi

13:08 - Spor

Hatayspor Teknik Direktörü Hugo Almeida hedeflerini anlattı

12:37 - Spor

Ayhancan Güven DTM şampiyonluğuna odaklandı

11:57 - Spor

Günün Manşetleri

Borsa İstanbul'da gong DOF Robotik Sanayi AŞ için çaldı

14:57 - Ekonomi

İsrail'in Küresel Sumud Filosu'na yönelik saldırılarına suç duyurusu

14:53 - Gündem

Hafta sonunda yurt genelinde az bulutlu hava hakim olacak

14:47 - Gündem

Merkez Bankası toplam rezervleri 180 milyar 107 milyon dolara çıkarak rekor kırdı

14:42 - Ekonomi

Küresel Sumud Filosu, Gazze öncesinde Tunus'un Binzert Limanı'na gidecek

14:33 - Dünya