?>

Akbank'a EMEA Finance'den iki ödül birden

-Akbank, EMEA Finance’ten iki yeni ödül daha kazandı

Genel - 6 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Akbank, EMEA Finance tarafından gerçekleştirilen Finans Başarı Ödülleri’nde, “En İyi Borçlanan Finansal Kuruluş” ve “EMEA Bölgesindeki En İyi Finansal Kuruluş Tahvili İhracı” kategorilerindeki ödüllerin sahibi oldu.

Akbank açıklamasına göre, Akbank, uluslararası finans yayıncılığının önde gelen gruplarından EMEA Finance’ten iki yeni ödül daha kazandı. Akbank, EMEA Finance tarafından gerçekleştirilen Finans Başarı Ödülleri’nde, “En İyi Borçlanan Finansal Kuruluş” ve “EMEA Bölgesindeki En İyi Finansal Kuruluş Tahvili İhracı” kategorilerindeki ödüllerin sahibi oldu.

Akbank, Bonds & Loans Awards’da “Yılın Sendikasyon İşlemi (Syndicated Loan Deal of the Year)” ve Global Capital Loan Awards’da da, “Türkiye’de Yılın İşlemi (Turkish Deal of the Year)” ödüllerini almıştı. Banka, gerçekleştirdiği başarılı yurt dışı borçlanma işlemleriyle 2019’un ilk çeyreğinde kazandığı ödül sayısını dörde yükseltti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Kurumsal ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Levent Çelebioğlu, yılın ilk çeyreğine dört ödül birden sığdırmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Akbank'ın piyasalarda dalgalanmaların yaşandığı ve likiditeye erişimin azaldığı dönemlerde, gerçekleştirdiği işlemlerle Türk bankacılık sektörü için yurtdışı borçlanmaların önünü açan kilit banka olmayı sürdürdüğünü belirten Çelebioğlu, "Yurtdışı borçlanma işlemlerimizin farklı uluslararası ödül platformlarında takdir görmesi hem bu alandaki başarılı stratejimizin, hem de bankamızın uluslararası itibarının teyidi. Akbank, güçlü finansalları ve uluslararası piyasalardaki yüksek itibarıyla ülkemize finansman sağlamaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

İlke Özyüksel dünya ikincisi

2019-05-04 14:42 - Spor

Kaçak FETÖ’cü Bigadiç’te yakalandı

2019-05-04 13:38 - Asayiş

Trump'tan Ramazan mesajı

2019-05-05 23:37 - Dünya

Elazığ 'Boğzakere' üzümü tescillendi

2019-05-03 01:22 - Gündem

Türk güreşçileri dünya zirvesinde

2019-05-02 00:42 - Spor

"Kuveyt'in Mühendis Kızları" ikinci mezunlarını verdi

2019-05-05 13:06 - Ekonomi

Instagram, Facebook ve WhatsApp servislerinde sorun

2019-05-02 19:27 - Teknoloji

Ehliyet, kimlik ve pasaportta yeni dönem başlıyor

2019-05-06 16:47 - Gündem

Seramiksan'dan vitrifiye serileri

2019-05-06 14:47 - Genel

Suriye ile Rus uçak ve helikopterleri İdlib kırsalını bombaladı: 4 ölü

2019-05-04 16:19 - Dünya

İlgili Haberler

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Sayıştay Başkanlığına 5 üye seçimi yapılacak

08:42 - Gündem

İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında 18 zanlı hakkında gözaltı kararı

08:23 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye ile ilgili açıklamaları Rus medyasında geniş yer aldı

08:12 - Özel Haber

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonlarda 153 şüpheli yakalandı

08:12 - Asayiş

Trump’ın moraran eli, şişen bacağı sağlık kılıfında suikast senaryosu mu? -Ömür Çelikdönmez yazdı-

08:09 - En Son Yazılar