?>

AK Parti’nin Kato Dağı eteklerindeki zafer mitingine yoğun ilgi

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde Belediye Başkanlığını AK Parti’den aday olan Habip Aşan’ın kazanması ilçede büyük sevinç oluşturdu. Vatandaşlar Kato Dağı eteklerinde Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde barış ve kardeşlik halayları çekti.

Genel - 6 yıl önce

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde Belediye Başkanlığını AK Parti’den aday olan Habip Aşan’ın kazanması ilçede büyük sevinç oluşturdu. Vatandaşlar Kato Dağı eteklerinde Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde barış ve kardeşlik halayları çekti.

Yerel seçimlerde HDP’ye büyük fark atan AK Partili vatandaşların sevinç kutlamaları devam ediyor. Beytüşşebap ilçesinde bulunan kapalı spor salonunda toplanan vatandaşlar Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekti. Mazbatasını alan Beytüşşebap Belediye Başkanı Habip Aşan ilçede kangrenleşen sorunlara çözüm getireceklerinin sözünü verdi. Aşan, “Bize oyunu veren vermeyen tüm Beytüşşebaplı kardeşlerimin hizmetkarı olacağım. Bu gün mazbatalarımızı almanın gururunu yaşıyoruz. Aynı zamanda huzur mitingi gerçekleştirdik. Kürtçe Türkçe şarkılar eşliğinde halaylar çektik. Beytüşşebap’ta belediye hizmetleri bu saatten sonra tüm ülkemize örnek olacaktır. Allah’ın izniyle var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Burada konuşan AK Parti Beytüşşebap İlçe Başkanı Hulusi Adıyaman, 3 aylık bir süre zarfında çalınmadık kapı bırakmadıklarını söyledi. Adıyaman, “Bizler gece gündüz çalışarak ilçede bulunan tüm evlerin kapısını çaldık. İlk gün dediğimiz gibi bizler hizmet için bu koltuktayız. Halkımız bizlere inandı bizlerde halkımıza hizmetin en güzelini getireceğiz. İlk defa Beytüşşebap Belediyesi’ni aldık Habip Aşan kardeşimiz projeci biri bu yüzden ilçemize çalışmalarıyla renk katacaktır. Bugün burada toplanan tüm halkımıza partililerimize çok teşekkür ederim. İlçede barış kardeşlik ve huzur halayları çekiliyor” diye konuştu.

Jirki aşireti lideri Tahir Adıyaman ise gösterdikleri başarı nedeniyle Beytüşşebap halkına teşekkür etti.

(İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

Şehit Ergen son yolculuğuna uğurlandı

2019-04-01 19:07 - Gündem

AK Parti'den 'Canımın içi Türkiyem' klibi

2019-04-01 21:22 - Siyaset

“Yusuf o kadına ve temsil ettiği zihniyete ahlak dersi verdi”

2019-03-30 03:04 - Gündem

Galatasaray’da Diagne ve Mitroglou düz koşulara başladı

2019-03-30 17:49 - Spor

Euroleague’de son hafta heyecanı

2019-04-03 13:15 - Spor

'Çocuklarda abur cubur obeziteye davetiye çıkarıyor'

2019-03-28 15:02 - Sağlık

'Cumhur İttifakı Türk milletinden taraftır'

2019-03-28 21:42 - Siyaset

Kartal'daki çöken binaya ilişkin soruşturma tamamlandı

2019-04-02 15:52 - Gündem

'Mavi Balina’ oyunu ölüme götürdü

2019-04-03 19:42 - Asayiş

'Venezuela'ya yeni parti insani yardım ulaştırıldı'

2019-03-29 01:42 - Dünya

İlgili Haberler

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Almanya'nın başkenti Berlin'de 2024'te Müslümanlara saldırılarda yaklaşık yüzde 70 ar

14:02 - Dünya

Bingöl'de etiketsiz 1 ton 800 kilogram yoğurt ve peynir ele geçirildi

13:57 - Gündem

Rusya: AB'nin yeni petrol yaptırımlarının sonuçlarını hafifletmek için deneyimimiz var

13:52 - Ekonomi

İzmir'de yanan sandalye fabrikası sektör dayanışmasıyla yeniden üretime geçti

13:48 - Ekonomi

Libyalılar Gazze’ye ilerleyen Mağrib Direniş Konvoyu’nu başkent Trablus’ta coşkuyla karşıladı

13:43 - Dünya