?>

Ağaoğlu’ndan ’ahlak’ vurgusu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Kulübü, sporu yönetenler ahlaklı olacaklar ki o ahlakı gençlerimize kadar taşıyabilelim” dedi.

Spor - 7 yıl önce

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Kulübü, sporu yönetenler ahlaklı olacaklar ki o ahlakı gençlerimize kadar taşıyabilelim” dedi.

Trabzonspor’da basketbol altyapı faaliyetlerine bugün düzenlenen törenle start verildi. Hayri Gür Spor Salonu’nda düzenlenen törene Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yöneticiler, sporcular ve aileleri katıldı.

120 sporcunun yer aldığı U10, U12, U14, U16 ve U18 takımlarının kategorilerindeki bölgesel liglerde faaliyet göstereceği basketbol altyapısı için düzenlenen törende bir konuşma yapan Başkan Ağaoğlu, basketbolun da futbol gibi Trabzon’un önemli geçmişi olan spor dallarından birisi olduğunu belirterek, “Trabzonspor çatısı altında yeniden yapılanarak geleceğe doğru emin adımlarla koşacak basketbol kulübümüzün altyapısının açılış törenini hep birlikte gerçekleştiriyoruz.

Kulübümüzün çatısı altında kurduğumuz basketbol altyapısı ve basketbol okulları bu işin önemli temel taşlarını oluşturmaktadır.

Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, Trabzonspor’un kendi değerleri ile bütünleşerek güçlenmesi konusunda nasıl futbol takımımız tarafında gayret gösteriyorsak basketbol ve diğer amatör branşlarda da aynı gayreti göstereceğimizden hepiniz emin olabilirsiniz.

Altyapı olmadan hiçbir sporun gelişmesi ve başarıya ulaşması, o başarının da sürdürülebilir olması asla ve asla mümkün değildir. İleriye dönük baktığımız zaman Trabzonspor basketbolunun şu anda öncülerini, piyadelerini görüyoruz. Anne ve babalar çocuklarınızı bize emanet ediyorsunuz.

Artık onlar da bizim evladımız. En az sizlerin gösterdiği kadar hassasiyeti kulüp olarak göstereceğimize inanabilirsiniz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok anlamlı bir sözünü burada söylemek istiyorum; ’Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’. Ama bu söz sadece sporcular için değil, sporun her kademesinde görev yapanlar için geçerli. Ben spor yöneticisinin, spor hakeminin, spor hocasının ve spor kulübü başkanlarının da zeki, çevik ve ahlaklısını severim.

Kulübü, sporu yönetenler ahlaklı olacaklar ki o ahlakı gençlerimize kadar taşıyabilelim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Bedelli askerliğe 635 bin 582 müracaat

2019-01-19 15:37 - Siyaset

CHP’den Trump’ın açıklamasına tepki

2019-01-14 18:43 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile down sendromlu sporcunun samimi diyaloğu

2019-01-13 22:02 - Siyaset

Yollar buz pistine döndü, kaza üstüne kaza oldu

2019-01-16 15:32 - Asayiş

Başakşehir Abdullah Avcı’nın sözleşmesini uzatacak

2019-01-16 17:04 - Spor

Otomobil köprüden uçtu; sıkışan sürücü kurtarıldı

2019-01-14 13:02 - Asayiş

Cech futbolu bırakıyor

2019-01-15 18:15 - Spor

ABD’den terör örgütü Eş-Şebab’a hava saldırısı: 52 ölü

2019-01-20 03:02 - Dünya

İdlib’de patlama: 12 ölü

2019-01-18 19:34 - Dünya

Irak’ta göçmen kampında yangın çıktı

2019-01-16 16:02 - Dünya

İlgili Haberler

Türkiye Erkekler Yüzme 4x100 Metre Karışık Bayrak Takımı, EYOF 2025'te şampiyon oldu

22:12 - Spor

2025 BİGG Spor Ödülleri sahiplerini buldu

21:27 - Spor

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Felipe Augusto'nun hedefi takıma faydalı olmak

14:22 - Spor

Roland Sallai, bu sezon Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyor

13:52 - Spor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jhon Duran Türkiye'deki ilk röportajını AA'ya verdi

13:37 - Spor

Günün Manşetleri

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan orman yangınlarına karşı yağmur duası

22:08 - Gündem

Suriye Dışişleri Bakanlığı, PKK/YPG ile yapılan anlaşmanın ilerlemediğini açıkladı

21:58 - Dünya

Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturmada gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı

21:28 - Gündem

Milli Savunma Bakanı Güler'den IDEF 2025'te 'Aile Yılı Standı'na ziyaret

21:17 - Siyaset

Ankara'da 30 Ağustos'a kadar mangal ve piknik ateşi yakmak yasaklandı

21:12 - Gündem