?>

Adana Demirspor, Galatasaray maçında sahadan çekildi

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Galatasaray ile yaptığı maçta sahadan çekildi.

Spor - 6 ay önce

İstanbul

Lider Galatasaray ile Adana Demirspor, Süper Lig'in 23. haftasında RAMS Park'ta karşı karşıya geldi.

Müsabakanın 12. dakikasında Galatasaray, Alvaro Morata'nın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Müsabaka ev sahibi ekibin üstünlüğüyle devam ederken 30. dakikada Yusuf Barasi sakatlık nedeniyle topsuz alanda kendisini yere bıraktı. Bu sırada Adana Demirsporlu futbolcular ile teknik direktör Mustafa Alper Avcı arasında bir görüşme yapıldı.

Bunun ardından önce mavi-lacivertli futbolcular, sonra da hakem dörtlüsü soyunma odasına gitti.

Galatasaray-Adana Demirspor maçı yarıda kaldı

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında yapılan Galatasaray-Adana Demirspor maçı, konuk takımın sahadan çekilmesi nedeniyle yarıda kaldı.

RAMS Park'ta yapılan müsabaka 1-0 sarı-kırmızılı takımın üstünlüğüyle devam ederken Adana temsilcisinde futbolcular yedek kulübesiyle görüşerek 34. dakikada soyunma odasına gitti. Bir süre beklemenin ardından Galatasaraylı futbolcular da sahadan ayrıldı.

Yaklaşık 25 dakika sonra statta yapılan anonsta, "Adana Demirspor takımı sahadan çekildiği için maç hakem tarafından tatil edilmiştir." denildi.

Adana Demirspor'un soyunma odasında olduğu anlarda Galatasaray'ın yedek futbolcuları kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Bu sırada müsabakaya ilk 11'de başlayan sarı-kırmızılı futbolcu tribünleri dolaşarak kutlama yaptı.

Victor Osimhen ve Alvaro Morata kale arkasındaki taraftarlarla "üçlü" tezahüratı yaptı. Morata, kale arkasından aldığı ultrAslan bayrağıyla sahada tur attı.

Morata, Süper Lig'de açılışı yaptı

Yeni transfer Alvaro Morata, sarı-kırmızılı formayla çıktığı ikinci lig maçında fileleri havalandırdı.

Galatasaray formasıyla ilk maçına 22. haftada Gaziantep FK müsabakasında çıkan İspanyol yıldız, ilk golünü Adana Demirspor ağlarına gönderdi.

Osimhen'den Morata'ya penaltı jesti

Victor Osimhen, kazanılan penaltıyı yeni transfer Alvaro Morata'ya bıraktı.

Sarı-kırmızılı takım, müsabakanın 11. dakikasında Dries Mertens'in ceza sahasında Semih Güler ile girdiği ikili mücadelede yerde kalmasıyla penaltı kazandı.

Bu sezon penaltıları kullanan Osimhen, yeni transfer Morata'ya jest yaparak topu takım arkadaşına bıraktı. İspanyol yıldız, RAMS Park'ta çıktığı ilk maçta topu ağlara göndererek iyi bir başlangıç yaptı.

Morata, golden sonra Osimhen'e koşarak sevincini takım arkadaşıyla paylaştı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier: Türkiye'yle ortak bir çıkarımız var, o da artık bölgede kalıcı barışın yerleşmesi

2025-02-05 21:13 - Siyaset

Kardan yolu kapanan köyde rahatsızlanan 80 yaşındaki kadın hastaneye ulaştırıldı

2025-02-09 14:57 - Çevre-Hayat

Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda İskenderunspor ile karşılaşacak

2025-02-04 10:57 - Spor

Bakırköy'de İSKİ'ye ait su borusu patladı

2025-02-09 12:08 - Gündem

Filistin Devlet Başkanlığı: Filistin halkı ne tehcir ne de alternatif vatan planlarını kabul edecek

2025-02-03 16:28 - Dünya

Yüksekova'da mezra yoluna ikinci kez düşen çığ temizlendi

2025-02-09 15:02 - Çevre-Hayat

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki ateşkesin muhafazası için herkese büyük sorumluluklar düşüyor

2025-02-05 21:18 - Siyaset

Kanada Başbakanı Trudeau'ya göre, Trump'ın 30 günlüğüne askıya aldığı gümrük vergisi süreb

2025-02-07 14:17 - Dünya

Antalyaspor'un "kısa vadede" hedefi alttaki 4'lüyle arayı açmak

2025-02-07 11:58 - Spor

Enda Enerji 5 yılda 300 milyon dolarlık yenilenebilir enerji yatırımı hedefliyor

2025-02-05 17:30 - Ekonomi

İlgili Haberler

Beşiktaş'ın 190. yabancı futbolcusu, Nijeryalı Wilfred Ndidi oldu

14:58 - Spor

Beşiktaş, Ndidi'yi kadrosuna kattı

14:17 - Spor

Gençlerbirliği'nin "10" numarası Metehan Mimaroğlu'ndan "arma" vurgusu

12:33 - Spor

Ankara Keçiörengücü'nün yeni sezondaki hedefi Süper Lig

12:18 - Spor

İstanbul Başakşehirli futbolcu Deniz Türüç'ün hedefi Avrupa'da çeyrek final

11:57 - Spor

Günün Manşetleri

Filistin'e Destek Platformu'ndan "Gazze'ye Umut Işığı Ol" yürüyüşüne davet

16:02 - Gündem

Orman yangını riskinin yükseldiği haftada tedbirler sıkılaştırıldı

15:47 - Gündem

Yunanistan'da orman yangınları nedeniyle bazı yerleşim alanları boşaltıldı

15:42 - Dünya

İsrail'in Gazze'yi işgal kararına tepkiler

15:37 - Siyaset

Çiftçilere bugün 116,3 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacak

15:28 - Ekonomi