?>

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda değişikliğe gidildi

ABD ve Meksika ile oynayacağı özel maçlar için Amerika Birleşik Devletleri'nin Boston kentine yolculuk edecek A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda değişikliğe gidildi.

Spor - 2 gün önce

İstanbul

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Paris Saint-Germain ile Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlık geçirerek oyundan çıkan Hakan Çalhanoğlu'nun Almanya'da gerçekleştirilen muayene ve tetkik sonuçlarını inceleyen A Milli Takım teknik heyeti, oyuncunun özel maçlar döneminde tam olarak sağlığına kavuşamayacağını tespit etmesinden dolayı aday kadrodan çıkarılmasını uygun buldu.

????

Sağlık heyetinin Uğurcan Çakır ve Mustafa Hekimoğlu'na kampta yaptığı muayene ve tetkiklerin ardından iki oyuncunun da mevcut sakatlıklarının özel maçlar döneminde tam olarak iyileşmeyeceği belirlendiğinden, futbolcuların aday kadrodan çıkarılmasına karar verildi.

Galatasaray'dan Ahmed Kutucu da ABD'ye gidecek aday kadroya dahil edildi.

A Milli Futbol Takımı'nın, ABD ve Meksika maçlarının hakemleri açıklandı

A Milli Futbol Takımı'nın, 2026 Dünya Kupası'nın ev sahipleri Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Meksika ile 7 ve 11 Haziran'da oynayacağı özel maçların hakemleri belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 7 Haziran Cumartesi günü, East Hartford kentindeki Pratt & Whitney Stadyumu'nda oynanacak ve Türkiye saati ile 22.40'ta başlayacak ABD maçını, Panama Futbol Federasyonundan Fernando Moron yönetecek.

Moron'un yardımcılıklarını vatandaşları Andres Vargas ve Alejandro Camarena yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi, Dominik Cumhuriyeti'nden Randy Encarnacion olacak.

Millilerin, Kenan Stadyumu'nda Meksika ile 11 Haziran Çarşamba günü, Türkiye saati ile sabaha karşı 04.00'te karşı karşıya geleceği müsabakayı ise St. Vincent ve Grenadinler Futbol Federasyonundan Moeth Gaymes yönetecek.

Gaymes'in yardımcılıklarını vatandaşı Denroy Barker ile ABD Futbol Federasyonu'ndan Ryan Graves yapacak. Karşılaşmada Brayan Cruz, dördüncü hakem olarak görev alacak.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Almanya'da "Mevlüde Genç Madalyası"na bu yıl futbolcu İlkay Gündoğan layık görüldü

2025-05-28 13:03 - Spor

Bel fıtığı rahatsızlığına "bilinçsiz müdahale" yapıldığını iddia eden hasta felç oldu

2025-05-28 12:42 - Sağlık

Yapay zeka projeleri için fon taleplerinde ciddi artış

2025-05-28 13:08 - Teknoloji

Bor madeni ve biberiye özünden ağız bakım suyu geliştirildi

2025-05-27 12:42 - Sağlık

Rus araştırmacı Kamkin: İstanbul görüşmeleri Türkiye’nin uluslararası prestijini güçlendirdi

2025-06-02 18:12 - Özel Haber

Bakan Uraloğlu: 5G Mobil Haberleşme Sistemleri'ni seneye hizmete sunacağız

2025-05-29 14:32 - Teknoloji

D vitamini takviyesi hücresel yaşlanmayı yavaşlatabilir

2025-05-27 11:42 - Sağlık

Türkiye MS Derneği, MS'in az bilinen belirtilerini yapay zekayla anlattı

2025-05-28 14:02 - Sağlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni anayasayı aziz milletimizin envanterine katmakta kararlıyız

2025-05-27 17:43 - Siyaset

Arafat öncesi hacı adaylarına sağlık tavsiyeleri

2025-06-02 14:23 - İslam-Hayat - Zilhicce 1446

İlgili Haberler

Samsunspor her sene Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyor

16:12 - Spor

Samsunspor, Kingsley Schindler ile yollarını ayırdı

15:23 - Spor

FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, Macaristan-İsveç maçını yönetecek

15:02 - Spor

Göztepe Sportif Direktörü Mance'ten Romulo'nun durumuyla ilgili açıklama

14:57 - Spor

A Milli Kadın Voleybol Takımı 2025 FIVB Milletler Ligi'ne galibiyetle başladı

13:27 - Spor

Günün Manşetleri

Ankara'da yumurta üretim tesisinde çıkan yangında binlerce tavuk telef oldu

16:17 - Gündem

Samsunspor her sene Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyor

16:12 - Spor

AB, dış ülkelerde desteklenecek 13 stratejik ham madde projesini belirledi

16:08 - Dünya

İtalya'daki Tuscia Üniversitesi'nde büyük çaplı yangın çıktı

16:02 - Dünya

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Meclis personeliyle bayramlaştı

15:57 - Siyaset