?>

"700 terörist kaldı"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Dağlarımızda 15 bin terörist vardı. İnsanlarımızın huzurunu bozuyorlardı. Ülkemizi bölmeye parçalamaya çalışıyorlardı. 700 terörist kaldı" dedi.

Gündem - 7 yıl önce

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Dağlarımızda 15 bin terörist vardı. İnsanlarımızın huzurunu bozuyorlardı. Ülkemizi bölmeye parçalamaya çalışıyorlardı. 700 terörist kaldı" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avcılar’da AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy ile birlikte 3 ayrı programa katıldı. Bakan Soylu ve Başkan Adayı Ulusoy, sırasıyla Kadın Seçmenlerle toplantı, Avcılar’da miting ve Kanaat Önderleri ile bir araya geldi.

“DAĞLARDA 700 TERÖRİST KALDI”

Terör örgütlerinin dağlardaki varlıklarının büyük bölümünün temizlendiğini ifade eden Bakan Soylu, "Dağlarımızda 15 bin terörist vardı. İnsanlarımızın huzurunu bozuyorlardı. Ülkemizi bölmeye parçalamaya çalışıyorlardı. 700 kaldı, hadi kafalarını bir çıkarsınlar bakayım.

Aslanlarımız, Judi’de, Gabar’da, Tendürekte Tunceli Pülümür’de bilmenizi istiyorum, adam arıyorlar adam bu millete kan kusturanlara hesap sormak için” diye konuştu.

“BUGÜN, 5 METRE KARDA 250 OPERASYON YAPIYOR BİZİMKİLER”

Bakan Soylu, 3 ayrı programda yaptığı konuşmalarında önemli mesajlar verdi. Soylu ilk programda yaptığı konuşmasında HDP’li Pervin Buldan’ın sözlerini eleştirerek, “ Diyor ki, ‘Verilecek her oy 40 yıllık mücadelemize yapılacak katkıdır’ 40 yıllık mücadelesi ne zaman başlamış, PKK’nın tarihi ile başlamış.

Yani bir atılacak oy ile beraber PKK terör örgütünü eşleştirecek kadar zavallı duruma aciz duruma ve üzülerek ifade etmek istiyorum ki bir istismar durumuna kadar gitmişler. 5 metre karda bugün 250 operasyon yapıyor bizimkiler. Her tarafta operasyondalar, inlerini bulmak onları etkisiz hale getirmek için..

Onların bu ülkeye bir daha bedel ödetmesine müsaade etmemek için fedai can etmeyi kendi gönüllerine almış evlatlarımız var. Kime güveniyor evlatlarımız biliyor musunuz sizlerin 50 gramlık oy pusulalarınıza” dedi.

“AVCILAR’IN ŞAHLANMASINA İNŞALLAH ŞAHİTLİK EDECEKSİNİZ”

Miting programında yüzlerce kişinin önünde bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Ulusoy, Avcılar halkına seslenerek, “Avcılar’ın şahlanmasına inşallah şahitlik edeceksiniz. Kıymetli İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu beyefendi bugün çok muhteşem bir günde sizlerin şahitliğinde burada aramızda. Ulvi bir yola çıktık. Mukaddes bir yolda çıktık bu yolun ulviliği sizlerden kaynaklanıyor.

Sizler gibi kıymetli naif insanlardan kaynaklanıyor. Bir şehir düşünün, bir tarafı göl bir tarafı deniz. Bir şehir düşünün uluslararası otoyollar oto ağlar üzerinde. E-5 ile TEM arasında. Trakya’nın giriş kapısı bir şehir düşünün.

Bazen içli içli ah çekiyorum. Ah Avcılar diyorum Ah Avcılar diyorum. Avcılar 20 yıldır bir belediyecilik depremi ile karşı karşıya. Bitkisel hayatta yaşam sürmeye çalışıyor. Yoğun bakımdaki makineye bağlı bir hasta gibi yaşam sürmeye çalışıyor şu güzel ilçe Avcılar.

Ne kadar devam eder, hasta hayatını yakında enfeksiyondan kaybeder” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Ebru sanatını dünyaya tanıtıyorlar

2019-02-22 18:34 - Genel

Michelin yıldızlı restorandaki 130 euroluk menü öldürdü

2019-02-22 02:39 - Dünya

Fikret Orman’dan ’kulübü satıyorlar’ eleştirilerine cevap

2019-02-23 20:16 - Spor

'Ülkemiz her alanda çok büyüdü ve gelişti'

2019-02-22 21:32 - Siyaset

'İnsanı sakat bırakacak darbeler vuruyorlardı'

2019-02-23 15:32 - Dünya

Macron ABD'nin Suriye'de asker bırakmasından memnun

2019-02-26 05:32 - Dünya

Fenerbahçe Beko farklı kazandı

2019-02-23 02:35 - Spor

12 Dev Adam, Slovenya’yı devirdi

2019-02-23 00:33 - Spor

Burası Erzurum değil Kazdağları

2019-02-25 20:22 - Gündem

34 milyon kişi soyunu araştırdı

2019-02-27 18:18 - Medya

İlgili Haberler

Meteorolojiden İstanbul için karla karışık yağmur ve soğuk hava uyarısı

00:23 - Gündem

Muğla’nın Datça ilçesinde sağanak etkili oldu

00:12 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Menfi ile telefonda görüştü

22:03 - Gündem

TBMM Genel Kurulunda bir uluslararası anlaşma kabul edildi

21:57 - Gündem

İstanbul'da teknik arıza nedeniyle metro seferlerinde aksama yaşanıyor

21:03 - Gündem

Günün Manşetleri

Meteorolojiden İstanbul için karla karışık yağmur ve soğuk hava uyarısı

00:23 - Gündem

Muğla’nın Datça ilçesinde sağanak etkili oldu

00:12 - Gündem

İsrail'den İran'a B-2 bombardıman uçaklı animasyonla gönderme

23:58 - Dünya

Türk Kızılay, Irak’ın Süleymaniye kentinde selzedelere yardım ulaştırdı

23:53 - Dünya

ASELSAN Gaziantep Kayar Bilezik Fabrikası için imzalar atıldı

23:22 - Ekonomi