“50 yılda oluşturulan FETÖ’yü, 3-5 yılda yok edemezsiniz”

Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, statlardaki FETÖ operasyonlarına vurgu yaparak, “50 yılda oluşturulan örgütü 3-5 yılda yok edemezsiniz. Bunun için zamana ihtiyaç var. Herkes uyanık olsun” dedi.

Spor - 7 yıl önce

Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, statlardaki FETÖ operasyonlarına vurgu yaparak, “50 yılda oluşturulan örgütü 3-5 yılda yok edemezsiniz. Bunun için zamana ihtiyaç var. Herkes uyanık olsun” dedi.
Silivri’de dün görülen Şike ve Kumpas Davası’nın 12. duruşmasının ardından Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım açıklamalarda bulunmuştu. Özellikle FETÖ’nün örgütlü operasyonlar yaptığını vurgulayan Aziz Yıldırım, terör örgütünün halen varlığını sürdürdüğünü ve statlarda operasyon yapmaya devam ettiğini ifade ederek, terör örgünün futbol camiasında operasyonlarına devam edeceğini söyledi. Duruşmada konuşanları dinlediklerini de söyleyen Yıldırım, “Hep yalan, hep masal anlatıyorlar. İşin sonuna geldiklerinde de ‘FETÖ değiliz’ diyorlar. Ben 14 Şubat 2012’de ‘Ne şikesi, ne tapesi, memleket elden gidiyor’ demiştim. Ondan sonraki yıllarda FETÖ’nün yaptığı operasyonlarla insanlarımız şehit oldu, gazi oldu. Hepsi FETÖ’nün yapmış olduğu örgütlü organizasyon. Ergenekon, Balyoz, casusluk davaları, Fenerbahçe davası, bunların hepsi FETÖ’nün yaptığı örgütlü operasyonlardı. Bunu herkes bilsin. Bugün statlarda ve Türkiye’de FETÖ operasyonları devam ediyor. Bitmemiştir ve bitmeyecektir de. Çünkü 40-50 yılda oluşturulmuş bir örgütü 3-5 yılda kaldıramazsınız, yok edemezsiniz. Bunun için zamana ihtiyaç var. Bu nedenle herkes uyanık olsun. Özellikle Fenerbahçe camiası birlik ve beraberlik içinde olsun" açıklamalarını yaptı.
(İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

'Davamız, Üstadın asliyetini muhafaza davasıdır'

2019-05-24 17:17 - Kültür Sanat

Barcelona, Hollandalı genç futbolcu ile sözleşme imzaladı

2019-05-23 17:59 - Spor

'Dijital dünyada müzisyenlerin durumu pek parlak değil'

2019-05-24 15:12 - Kültür Sanat

'Hayalim ülkeyi enerjide dışa bağımlılıktan kurtarmak'

2019-05-27 03:02 - Ekonomi

Bursaspor Süper Lige veda etti

2019-05-27 00:12 - Spor

Kaçak salep soğanı toplayan 4 kişiye 240 bin lira ceza

2019-05-23 23:07 - Gündem

Minibüs motosiklete çarptı ardına bile bakmadan kaçtı

2019-05-23 14:27 - Asayiş

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Bali: Türkiye'nin zorlukları aşacağına inanıyorum

2019-05-22 19:34 - Ekonomi

Geleneksel habitata envanterli koruma

2019-05-22 19:42 - Gündem

Süleyman Soylu Arnavutköy’de Muhtarlarla Buluştu

2019-05-23 16:39 - Genel

İlgili Haberler

Barış Göktürk, Fenerbahçe'de 2027 yılı için adaylığını açıkladı

20:27 - Spor

Ataman, Fenerbahçe Beko'dan sonra Avrupa'nın en başarılı kulübü olduklarını söyledi

20:16 - Spor

Süper Lig'deki Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçının başlama saati değişti

20:07 - Spor

Çaykur Rizesporlu futbolcu Samet Akaydin'dan Trabzonspor maçı değerlendirmesi

18:27 - Spor

Basketbol Avrupa Ligi'nde 31. hafta maçları yapılacak

17:23 - Spor

Günün Manşetleri

AB liderleri, Rusya'ya yaptırımların gevşetilmesine karşı

21:03 - Dünya

Milli Savunma Bakanı Güler: Türkiye, çatışmanın değil barışın ve sağduyunun tarafında yer almakta

20:48 - Gündem

ABD Başkanı Trump'tan İran'a yönelik "Henüz bitirmedik" mesajı

20:38 - Dünya

Barış Göktürk, Fenerbahçe'de 2027 yılı için adaylığını açıkladı

20:27 - Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye her zaman savaşın değil, barışın yanındadır

20:23 - Gündem