?>

'23 Haziran'da da İstanbul bayramı var'

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Anadolu'ya İstanbul'dan birçok hemşehrimiz gitti, uzun bir bayram tatili var. İnşallah tatil sonucu geri dönmeyi ihmal etmezler. Çünkü 23 Haziran'da da İstanbul bayramı var." dedi.

Siyaset - 7 yıl önce

İstanbul

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ataşehir Mimar Sinan Camisi'nde bayram namazını kıldıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ramazan boyunca oruçların tutulduğunu, ibadetlerin yapıldığını ifade eden Yıldırım, bugün de bayram namazının kılınarak Ramazan Bayramı'nın idrak edildiğini kaydetti.

Ramazan Bayramını tebrik eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"İstanbulluların bayramını tebrik ediyorum. Rabb'im sağlık, sıhhat, huzur içerisinde milletimizi nice bayramlara ulaştırsın diyorum. Bayramda seyahat eden kardeşlerimize hayırlı yolculuklar diliyorum. Yollarda giderken siz siz olun aman kurallara uyun biz sizin sevdiklerinize sağ salim ulaşmanızı çok ama çok önemsiyoruz. Anadolu'ya İstanbul'dan birçok hemşehrimiz gitti, uzun bir bayram tatili var. İnşallah tatil sonucu geri dönmeyi ihmal etmezler. Çünkü 23 Haziran'da da İstanbul bayramı var. İstanbul bayramına mutlaka bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz."

Sosyal medya hesabından diğer partilerin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylarının bayramını tebrik ettiği paylaşımının hatırlatılması üzerine Yıldırım, "Onlar da bu ülkenin vatandaşları. Bayram herkes için. Biz seçime gidiyoruz. Seçim demokrasi bayramı demektir. Dolayısıyla rakiplerimizin de bayramını kutlamak gayet insani, doğal bir şeydir." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, bayram süresince bugün İstanbul'da olacağını, diğer günler ise şehir dışında bulunacağını kaydetti.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

7 kilo 125 gramlık dev mantar bulundu

2019-05-28 19:09 - Kültür Sanat

UEFA Avrupa Ligi'nde kupa sahibini buluyor

2019-05-28 13:57 - Spor

Esad rejiminin saldırılarında ölü sayısı 21’e yükseldi

2019-05-29 02:10 - Dünya

Pendik’de gençlerin kavgası kanlı bitti: 5 yaralı

2019-05-29 13:32 - Asayiş

Trump İsrail'de erken seçim kararından memnun değil

2019-05-30 21:12 - Dünya

İKSV Genel Müdürü Taner: Toplumsal ön yargılar kültür ve sanatla yok oluyor

2019-05-30 14:44 - Genel

Trump’tan İdlib’de saldırıları "durdurun" çağrısı

2019-06-03 13:50 - Dünya

ABD'nin Huawei ambargosu satıştaki telefonları kapsamıyor

2019-05-28 15:07 - Teknoloji

Trump'ın Damadı Kushner, Kaşıkçı için 'terörist' demiş

2019-05-30 00:57 - Dünya

Süper Lig’in en çok konuşulan teknik direktörleri belli oldu

2019-05-28 13:26 - Spor

İlgili Haberler

AK Parti, Levent'teki İETT garajının imara açılmasını yargıya taşıyacak

17:42 - Siyaset

AK Parti MKYK Toplantısı sona erdi

17:28 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye katılan belediye başkanlarına rozetlerini taktı

17:23 - Siyaset

Bakan Fidan, yarın Türkiye'yi ziyaret edecek Nijerya Dışişleri Bakanı Tuggar ile görüşecek

13:13 - Siyaset

Bakan Kurum: Elazığ'ı daha dirençli, daha güçlü bir şehir haline getirdik

23:33 - Siyaset

Günün Manşetleri

Kosova’da Badovc Baraj Gölü’nün yüzeyi çöp ve atıklarla kaplandı

18:42 - Dünya

Irak Meclisi, yarın Cumhurbaşkanı seçimi için toplanacak

18:03 - Dünya

Muğla'da fırtınamsı rüzgar etkili oluyor

17:58 - Gündem

AK Parti, Levent'teki İETT garajının imara açılmasını yargıya taşıyacak

17:42 - Siyaset

Trump, olayların sürdüğü Minnesota'ya "sınır çarı" Tom Homan'ı gönderiyor

17:38 - Dünya