2 kişiye mezar olan vincin operatörü tutuklandı

Bursa’da lüks bir otelin camlarını silmek için vinç sepetine binen 2 kişi vincin devrilmesiyle feci şekilde can verdi. Olayın ardından vinç operatörü tutuklanırken, ifadesinde “Ben gerekli bütün tedbirleri almıştım. Nasıl oldu anlamadım. Suçsuzum” dediği öğrenildi.

Asayiş - 7 yıl önce

Bursa’da lüks bir otelin camlarını silmek için vinç sepetine binen 2 kişi vincin devrilmesiyle feci şekilde can verdi. Olayın ardından vinç operatörü tutuklanırken, ifadesinde “Ben gerekli bütün tedbirleri almıştım. Nasıl oldu anlamadım. Suçsuzum” dediği öğrenildi.
Olay, sabah saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir otelin camlarını temizlemek için gelen Soner Oğuz ve Adil Demir, vincin sepetine bindi. Binanın en tepesine kadar yükselen vincin sepetinde bulunan Oğuz ve Demir, camları silmeye başladı. Kısa süre sonra vincin bağlı bulunduğu kamyonun dengesini sağlayamaması sonucu vinç büyük bir gürültüyle yaklaşık 30 metre yükseklikten devrildi.
Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yerle bir olan vincin sepetindeki 2 kişi feci şekilde yere çakıldı. Olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edilirken, 2 kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi.
Olaydan sonra vinç operatörü Ali A. ölüme sebebiyet vermek suçundan polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ali A. adli makamlara sevk edildi. Ali A.’nın ifadesinde gerekli tedbirleri aldığını belirterek, “Ben olay yerinde olası bir kazaya karşı her türlü tedbiri almıştım. Nasıl olduğunu anlamadım. Böyle olsun istemezdim. Çok üzgünüm ve suçsuzum” dediği öğrenildi.
Savcılık sorgusu tamamlanan Ali A. tutuklama talebiyle sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

Anadolu 'endemik' tür cenneti

2019-05-21 16:42 - Gündem

Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi bitiyor

2019-05-22 14:37 - Spor

Bakan Soylu, 'Allah’tan belediye başkanı değil, bizi buraya sokmayacak'

2019-05-22 17:07 - Gündem

YSK'den yedek üye itirazına ret

2019-05-20 21:02 - Gündem

'Avrupa Parlamentosu'na 3 Türk vekil göndereceğiz'

2019-05-25 16:54 - Genel

'Vatandaşlarımızı Türkiye ortak paydasında bir araya gelmeye davet ediyoruz'

2019-05-22 00:32 - Siyaset

Kartal’da kader günü salı!

2019-05-26 17:14 - Spor

İran Cumhurbaşkanı Ruhani ABD'nin müzakere talebine cevap verdi

2019-05-21 05:02 - Dünya

UEFA ve TFF yetkilileri Yeni Malatya Stadı'nı denetlendi

2019-05-22 19:52 - Spor

Avusturya'da geçici hükümet yemin ederek göreve başladı

2019-05-22 20:32 - Dünya

İlgili Haberler

Ankara'da özel halk otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 25 kişi yaralandı

18:53 - Asayiş

Başkentte 37 ton sahte deterjan ve kozmetik ürünü ele geçirildi

08:27 - Asayiş

Adana'da sahipsiz kediyi öldüren köpeği ağızlıksız gezdiren kadına para cezası uygulandı

20:58 - Asayiş

Giresun'da debisi yükselen derede akıntıya kapılan ailenin üyelerinden 2'si ölü bulundu

20:53 - Asayiş

Aydın'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

18:48 - Asayiş

Günün Manşetleri

Filistin: İsrail, Batı Şeria'yı ilhak için Filistin topraklarını gasbeden İsraillileri araç ola

23:53 - Dünya

ABD'de mahkeme, Trump'ın düşük değerli gönderilerde tarife muafiyetini kaldırma yetkisini

23:47 - Dünya

BM: Lübnan'da İsrail ordusunun tek taraflı ihlalleri ve saldırıları devam ediyor

23:43 - Dünya

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye, Pakistan'ın güvenlik alanındaki meşru hassasiyetlerin

23:37 - Gündem

CENTCOM, ilk çok uluslu "tek yönlü saldırı İHA'larından oluşan görev gücünün kurulacağını&

23:32 - Dünya