?>

1 kilogram fındığa maç bileti

3. Lig'de mücadele eden Orduspor, kampanya başlatarak, iç saha maçlarında fındık getiren taraftarlarına ücretsiz maç bileti verecek. - Anadolu Ajansı

Çevre-Hayat - 9 yıl önce

ORDU - Hayati Akçay

2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında Süper Lig'de, 2013-2014 ile 2014-2015'te 1. Lig'de, 2015-2016'da ise yer aldığı 2. Lig'den küme düşerek 3. Lig'de kendine yer bulan Orduspor'da ekonomik sıkıntılar devam ediyor. 

Mor-beyazlı ekip ekonomik krizden çıkmanın yollarını ararken, kulübün başkanı Yaşar Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında oynadıkları maçlarda bilet almak isteyen taraftarların nakit para dışında fındık da getirebileceklerini söyledi.

Orduspor'un Ordu'yu temsil eden sivil toplum örgütü olduğunu dile getiren Pamuk, bu yıl 50. yıl politikasıyla yollarına devam ettiklerini belirterek, "Orduspor'u yeniden diriltmek ve üst liglere yeniden çıkması için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

Başkan Pamuk, eksi 9 puan cezasına rağmen sezona iyi başlangıç yaptıklarını ifade ederek, "Taraftarlarımız takımlara destek olmaya çalışıyor ancak biz daha fazla taraftarı tribüne çekmenin planlarını yapıyoruz. Bunun için de fındık kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Sezon sonuna kadar taraftarlarımız nakit paranın yanı sıra fındık getirmeleri durumunda da bilet satın alabilecekler." diye konuştu.

Hem fındığa hem Orduspor'a dikkat çekecekler

"Yeşil altın" olarak bilinen fındığın Orduluların en önemli geçim kaynağı olduğunu vurgulayan Yaşar Pamuk, şunları kaydetti:

"Bu anlamda hem fındığa hem de Orduspor'a dikkati çekmek için böyle bir kampanya başlatmış bulunuyoruz. Şu anda serbest piyasada satışa sunulan kabuklu fındığın kilogramı 10 lira seviyelerinden alıcı buluyor. Orduspor'un iç saha maç biletleri de 10 liradan satılıyor. Dolayısıyla paranın yanı sıra 1 kilogram fındık getiren taraftarlarımız da maç bileti alarak takımlarını izleyebilecek. Bu uygulamamızı yarın sahamızda oynayacağımız Sultanbeyli Belediyespor maçında başlatıyoruz. Şu anda bazı taraftarlarımız fındık getirip biletini almaya başladı."

5 kilogram fındığa kombine bilet

Pamuk, uygulamanın sezon sonuna kadar süreceğini, ayrıca benzer uygulamanın kombine bilette de geçerli olacağını belirterek, "Bunun için de 5 kilogram fındık getiren taraftarlarımız 50 liralık kombine bilet sahibi olabilecek." şeklinde konuştu. 

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Lozan tutanakları müzayedeyle satıldı

2016-10-22 20:37 - Gündem

İzmir'de şüpheli çanta paniği

2016-10-27 03:52 - Asayiş

Ezgi Avcı 'Kiralık Aşk' kadrosuna katıldı

2016-10-28 14:27 - Magazin

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'a soruşturma

2016-10-27 22:52 - Gündem

N'Doye Trabzonspor'u sırtlıyor

2016-10-27 15:02 - Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahika Ercümen'i tebrik etti

2016-10-24 01:37 - Spor

Türkiye'ye başkanlık sistemini anlatacaklar

2016-10-24 18:02 - Gündem

Çin'de patlama: 7 ölü, 94 yaralı

2016-10-24 20:32 - Dünya

Fenerbahçe, Kütahyalı hakkında suç duyurusunda bulunacak

2016-10-24 01:22 - Spor

İmam Hatiplilerin '15 Temmuz' çalışmaları kitaplaştırılacak

2016-10-27 17:08 - Genel

İlgili Haberler

Konya'da atlı polis birliği göreve başladı

19:27 - Çevre-Hayat

Türkiye'nin ilk lisanslı otizmli e-spor takımı Konya'da kuruldu

17:57 - Çevre-Hayat

İzmir'deki yangınlarda köylüler, ekiplerle omuz omuza mücadele ediyor

17:12 - Çevre-Hayat

Konya'da kerkenezlerin "av mesaisi"

13:48 - Çevre-Hayat

Pilotaj bölümü mezunu oğlunun uçuşuna eşlik eden anne, heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadı

13:27 - Çevre-Hayat

Günün Manşetleri

Hazreti Muhammed'in karikatür çizimini yayımlayan derginin grafikeri gözaltına alındı

00:32 - Gündem

Hazreti Muhammed'in karikatür çizimini yayımlayan dergiye ilişkin soruşturmada 4 gözaltı kararı

00:28 - Gündem

Netanyahu'nun 7 Temmuz'da ABD Başkanı Trump'la görüşmesi bekleniyor

00:07 - Dünya

Trump, ABD'nin Suriye'ye yaptırımlarını sonlandıran başkanlık kararnamesini imzaladı

00:02 - Dünya

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar : "KKTC, Doğu Akdeniz'deki istikrarın anahtarıdır"

23:52 - Dünya